28 Eylül 2022 Çarşamba

PARALI ASKER MUSUL (2022)

Paralı Asker - Musul

Serdar Aslan'ın yazıp yönettiği Paralı Asker - Musul (2022) filmi, 2014 yılında Türkiye'nin Musul Başkonsolosluğu'nun basılması sonrasında Musul'a gönderilen Özel TİM'in esir tutulan 49 kişiyi kurtarmak için harekete geçmesiyle yaşananları anlatıyor. 70 dakika süren Aksiyon türündeki yapımın başrollerini Mehmet Volkan, Ferit Aslan, Bekir Şen ve Oktay Emre paylaşıyor. Paralı Asker - Musul, 30 Eylül 2022 günü Skypic Films dağıtımıyla sinemalara geliyor.

Paralı Asker Musul 2022 poster

Paralı Asker - Musul (2022) Konusu:

Türkiye’nin Musul Büyükelçiliği, bir grup terörist tarafından basılır. Konsolosluktaki diplomatik misyonun basiretli çabaları sonucu, canice yöntemleriyle bilinen örgüt kimsenin kılına zarar veremeyecek şekilde ikna edilir, ancak diplomatik misyonda yer alan görevliler esaret altında kalmışlardır. Baskın sırasındaki iletişim ve daha sonra medyaya düşen haberler ile konu kısa sürede Türkiye’de de duyulur. Yaşanan telaş ve endişeye devam ederken, devlet görevlileri de ilk andan itibaren konsolosluk temsilcilerinin bir şekilde kurtarılması için gizli görevli bir TİM’in operasyona hazırlanması çalışmalarına başlamıştır. Bu çalışmalar doğrultusunda hazırlanan operasyon ekibi tecrübeli ve birbirlerine güvenen 5 kişiden oluşmaktadır.

Vizyon Tarihi: 30 Eylül 2022

Yönetmen - Senaryo: Serdar Aslan / Görüntü Yönetmeni: Halil Tuncer / Dağıtımcı: Skypic Films / Yapım: Dicle Film Yapım / Türkiye / 2022 / Süre: 70 dakika / Aksiyon, Gerilim, Savaş / 16+

Oyuncu Kadrosu:

Mehmet Volkan, Ferit Aslan, Bekir Şen, Oktay Emre, Sedat Arde, Erkan Coşar, Özlem Dinler, Yücel Soysal, Şakir Çelik, Ersan Özcan

10 yorum:

  1. Teşekkürler tanıtım için :))

    YanıtlaSil
  2. Türk sinemasında da çeşitlilik artmaya başladı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu aralar hem çeşit hem de sayı olarak yerli filmler sinemalara akın ediyor. Her daim böyle olsun diyelim, çok teşekkürler. :)

      Sil
  3. Yanıtlar
    1. Televizyona gelir mi çok emin değilim deep, çok teşekkür ediyorum:)

      Sil
  4. Aksiyonu bol, pek tanıdık yüz göremedim ama güzel gibi. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oyuncu kadrosunda benim de tanıdığım isim yok, baskın olayını anlatan bir film daha gelecek. Onun prodüksiyonu bir hayli zengin. :)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön