28 Eylül 2022 Çarşamba

Alabora Aşk (2022)

ALABORA AŞK

Cemal Hünal ve Belçim Bilgin'in başrollerini paylaştığı Aşk, Dram türlerindeki Alabora Aşk (2022), küçük bir Karadeniz kasabasında geçen acı bir aşk hikayesini anlatıyor. Çekimleri Karadeniz! ve Karadeniz kıyılarında, Şile, Ağva, Poyrazköy'de gerçekleştirilen Ali Can Gebeş'in yönettiği film 30 Eylül 2022 günü izleyicilerle buluşuyor.

Alabora Aşk (2022) Poster

Alabora Aşk (2022) Konusu:

Alabora Aşk, bir Karadeniz kasabasında balıkçılık yapan Ali ile nişanlısı Esma’nın evliliklerine kısa bir zaman kala yaşanan acı bir olayı ve yapılması gereken çok zor bir seçimi konu alıyor. Ali, aşkı uğruna içinden çıkılması çok güç bir duruma delilik ile dahilik arası bir çözüm üretirken, Esma’nın zeka geriliği olan çocukluk arkadaşı Samet’e karşı hissettiği yükümlülük izleyiciyi bambaşka bir soruya itiyor. Aşk için mi yoksa sevgi için mi her şey yapılabilir?

Vizyon Tarihi: 30 Eylül 2022

Yönetmen: Ali Can Gebeş / Senaryo: Alican Yavaş, Aysuda Ülkü Zeren, Ali Can Gebeş / Görüntü Yönetmeni: - / Müzik: - / Dağıtımcı: CGV Mars D. / Yapım: Emperor Film / Türkiye / 2022 / Süre: 110 dakika / Aşk, Dram / 10+

Oyuncu Kadrosu:
Cemal Hünal (Ali)
Belçim Bilgin (Esma)
Erkan Can
İlhan Şeşen
Rüçhan Çalışkur
Tuna Orhan
Nergis Çorakçı
Ruhi Sarı
Serhan Kansu (Samet)
Funda İlhan

4 yorum:

  1. hünalı da ağva yı da çok severim :)

    YanıtlaSil
  2. Cemal Hünal aynı anda iki filmleri kafaları karıştırmaya geliyor heralde. Ama Belçim Bilgin'i sevmediğim için bunu pas geçerim.

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön