5 Eylül 2022 Pazartesi

Ah Be Birader (2022)

Ah Be! Birader

Anıl İlter ve Ufuk Özkan'ı zıt karakterli iki kardeş rolünde izleyeceğimiz Komedi türündeki Ah Be Birader (2022), 9 Eylül 2022 günü gösterime giriyor. Ahmet Kapucu'nun yazıp yönettiği yerli film, yolları ayrılmış iki kardeşten birinin intikam alma hissiyle dolmasıyla tekrar bir araya gelmelerini ve kardeşlerin aile olma çabasını aksiyon dolu bir hikâye eşliğinde izleyiciye sunuyor. Yapımcılığını Hüseyin İnce, Ahmet Kapucu'nun üstlendiği Aile, Komedi, Aksiyon, Suç türlerindeki Ah Be! Birader, CJ ENM dağıtımıyla sinemalara geliyor.

Ah Be Birader (2022) Film Afişi

Ah Be Birader (2022) Konusu:

Ali, tam bir beyaz yakalıdır. Ali, hayatının en önemli gününde 5 yıldır birlikte olduğu kadına önemli bir teklif yapacakken başına olmadık işler gelir. Önce sevgilisi terk eder, ardından gasp edilir sonra dövülür, evi yana ve en sonunda araba çarpar. Kötü talihin yakasını bırakmadığı Ali başına gelen her şeyden herkesten intikam almak isteyecektir. Bunun için de hayattaki tek akrabası olan ağabeyi Orhan’dan yardım ister.

Orhan gündüzleri tamircilik, geceleri de tahsilatçılık yapan bir ağır abidir. İkili yeniden bir araya geldiğinde artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Ali bu macerada hep ayak bağı olurken, Orhan ise kardeşinin kendisine benzememesine çalışır. Ancak macera her ikisinin de istediği gibi gitmeyecektir.

Vizyon Tarihi: 9 Eylül 2022

Yönetmen - Senaryo: Ahmet Kapucu / Görüntü Yönetmeni: Orkun Eser / Müzik: Toygun Uğur Tosunoğlu / Afiş Tasarım: Galip Aksular / Dağıtımcı: CJ ENM / Yapımcı: Hüseyin İnce, Ahmet Kapucu / Yapım: 2518 Film Yapım, Dentsu Turkey / Türkiye / 2022 / Süre: 108 dakika / Aile, Komedi, Aksiyon, Suç / 13+

Oyuncu Kadrosu:
Ufuk Özkan (Orhan rolünde)
Anıl İlter (Ali)
Serkan Kuru
Sevcan Yaşar
Ersin Olgaç
Muzaffer Aksoy
Çetin Altay
Betül Dinçer
Hasan Elmas

10 yorum:

  1. idare eder eğlencelik gibi duruyor :)

    YanıtlaSil
  2. Fragman ilgimi çekmedi. :) Ufuk Özkan hep komedide oynadığı için rol tam oturmadı gibi geldi, alışkın olmayınca. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ufuk Özkan'ı elinde silah ilk kez gördüm. Belki bu tarz rolü vardır ama hiç tanık olmadım. Film temelinde komedi ama fragmanı güldürmediyse -ki çekici sahneleri koyarlar fragmana- umut yok demek ki. :)

      Sil
  3. Konu olarak ilgi çekici görünüyor ama bizim komedi filmleri çok kaliteli olmadığı için izleme konusunda emin olamadım açıkçası:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ediyorum. :) İnsanları güldürmek kolay iş değil. Komedi filmi yapanların da işi zor yani...

      Sil
  4. Ufuk Özkan ve Anıl İlter in kardeş olduğuna ben inandım şu an. 😅

    YanıtlaSil
  5. Bu filmden yazınız sayesinde haberim oldu. Konusu iyi gibi. İzlemek lazım.

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön