18 Mayıs 2022 Çarşamba

Süper Yetenek 2 - Rock Dog 2 (2021)

ROCK DOG 2

Sinemalarda bundan beş yıl önce, yaşadıkları dağ köyünde koyunları kurtlardan koruma görevindeyken hayallerinin peşinden şehre giderek bir rock grubu kuran Tibet çomarı Bodi'nin yaşadığı maceraları izlemiştik. İkinci film ise yine aynı kahramanlarla yola devam ediyor, Bodi ve grubu True Blu'nun önüne ilk kez turne yapma fırsatı çıkıyor.

Süper Yetenek 2 - Rock Dog 2 (2021) Poster

19 Mayıs 2022 günü sinemalarda gösterilecek olan ABD, Çin ortak yapımı animasyonu bu kez Mark Baldo yönetiyor. TME Films dağıtımıyla vizyona girecek olan Macera, Komedi, Animasyon türlerindeki Süper Yetenek 2 - Rock Dog 2 (2021) 90 dakika sürüyor.

'Rock Dog' serisindeki filmlerde Oscar'lı Zootropolis animasyonundaki gibi hayvan karakterlerinin insanların yerine geçtiğini görüyoruz. Karakterler karşımıza polis, mafya, şarkıcı, barmen ve daha birçok farklı rollerde çıkıyorlar. Ağırlıklı olarak köpekler, koyunlar ve kurtları konu alan film onların karakteristik özelliklerini filme yansıtırken Türkçemizde bulunan bir atasözünün beynelmilel bir yapıya sahip olduğunu da animasyon sayesinde anlıyoruz. Filmi izlediğinizde "Kuzu postuna bürünmüş kurt" atasözünü hatırlayıp gülümseyebilirsiniz...

rock dog 2
Süper Yetenek 2 - Rock Dog 2 (2021) Zootropolisvari karakterler

Derecelendirmesi 6+ olan Rock Dog 2 filminde her yaş grubundan izleyiciye ortak bir mesaj iletilir; Şöhreti yakaladıktan sonra kendi değerlerine sırtını dönmek doğru mudur? Alçakgönüllü olmak ve kendi özdeğerimizi bilmek filmin olumlu mesajıdır. Küçük izleyicileri tedirgin edebilecek bir sahnede ise hipnotize olan seyircilerin yeşil ışıklı gözlere sahip olup zombi davranışları sergilemeleri yer alıyor. Bir diğer tedirgin edebilecek sahne ise çığ düşmesi sırasında yaşananlar...

Süper Yetenek 2 - Rock Dog 2 (2021) Bodi'nin yeni tarzı

Bu bir devam filmi olduğu için ilk filmin konusunu merak edip okumak isteyenler buraya göz atabilir; Süper Yetenek - Rock Dog (2017)

Süper Yetenek 2 - Rock Dog 2 (2021) Konusu:

Artık Bodi ve grubu True Blue yerel olarak ünlü olmuştur ve hatta sadık hayranları bile vardır! Müzik patronu Lang, Rock'n Roll Parkı'nda performanslarını sergileyen sert gitaristleri kızdıran bir projeyi hayata geçirmek üzeredir. Lang ayrıca sürpriz bir şekilde Bodi ve grubunu dağdaki kasabasında ziyaret eder. Gizli bir amacı olan Lang, pop yıldızı Lil’Foxy ile turne yapma fırsatı verdiğinde Bodi ve arkadaşları ünlü olmanın bir bedeli olduğunu ve ancak kendi özüne sadık kalarak rock’n roll'un gücünün ortaya çıkabileceğini öğrenirler.

Rock Dog 2
Süper Yetenek 2 - Rock Dog 2 (2021) True Blue Grubu

Vizyon Tarihi: 19 Mayıs 2022

Diğer Adları: Rock Dog 2, Rock Dog 2: Rock Around the Park / Yönetmen: Mark Baldo / Senaryo: Alec Sokolow / Müzik: Richard Evans, Matthew Gerrard / Dağıtımcı: TME Films / ABD, Çin / 2021 / Süre: 90 dakika / Macera, Komedi, Animasyon / tt11207240 / 6+

3 yorum:

  1. Ya o kadar güzel animasyonlar çıkıyor ki artık sadece animasyon izlesem yeter. 😄

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok güzel animasyonlar var, kesinlikle katılıyorum. En son Yakari'nin filmini izledim. Her zaman söylüyorum 'Animasyon candır' :))

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön