30 Mayıs 2022 Pazartesi

ŞİMDİ YANDIK (2022)

Komedi türündeki yerli film Şimdi Yandık (2022), aynı evi paylaşan Murat, Faruk ve Cemil'in Faruk'un bir sorunu yüzünden sürüklendikleri kaosu perdeye getiriyor. Onur Aldoğan'ın yazıp yönettiği ve 3 Haziran 2022 günü gösterime girecek olan filmde, tiyatro ve sinema dünyasından ünlü oyuncular rol alıyor.

Şimdi Yandık (2022) Poster

Şimdi Yandık (2022) Konusu:

Sevdiği kadın olan Ceyda ile evlilik yolunda ilerleyen Murat, üniversitede muhasebe okuyan, korkak ve çekingen bir adam olan Cemil ve devamlı iş değiştiren Faruk, aynı evi paylaşan yakın arkadaştır. Onların hayatı, Murat’ın sevgilisine evlenme teklifi etmeye, Cemil’in de üniversitedeki sınavına gitmek için hazırlandığı sırada Faruk’un büyük bir telaşla eve gelmesiyle bambaşka bir hal alır. Eve girip kapıları kilitleyen Faruk, arkadaşlarının neler olduğuna dair sorularını akıl oyunlarıyla geçiştirmeye çalışır. Nihayetinde Murat ile Cemil’in dışarı çıkması gerekmektedir. Faruk, arkadaşlarının dışarı çıkmasına asla izin vermez. Bu sırada mahalle esnafı ve komşuları üçü ile olan sorunlarını çözmek için kapıya dayanmıştır. Ancak bu kaos ortamında asıl sorun kapıyı henüz çalmamıştır. Faruk neden kaçmaktadır?

Vizyon Tarihi: 3 Haziran 2022

Yönetmen - Senaryo - Görüntü Yönetmeni - Kurgu: Onur Aldoğan / Müzik: Rahim Ozan Demir / Dağıtımcı: CGV Mars D. / Yapım: Onn Medya / Türkiye / 2022 / Süre: 1 saat 40 dakika / Komedi /

Oyuncu Kadrosu:

Ersin Korkut, Murat Akkoyunlu, İrfan Kangı, Orçun Kaptan, Uğur Serhan, Esra Sönmezer, Seda Demir, Sinan Taşkan, Tarık Papuçcuoğlu, Nazlı Tosunoğlu.

4 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Onur Aldoğan arada komedi çekiyor diye kalmış aklımda. Durum komedisi yapmışlar. Yeşilçam filmlerindeki sıcaklığı yakalayabilmişlerse uzun süre oynar film. Sokak dili sıkça devreye girmiş filmde...
      Çok teşekkürler deep :)

      Sil
  2. İlginç duruyor. Tarık Papuççuoğlu'nu izlemeyeli çok zaman oldu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir dönem çok sık izliyorduk oyuncuyu. Filmin adını unutmuşum, netten buldum. Perran Kutman'lı Hayat Bilgisi dizisi vardı. Orada izlerdik. :)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön