31 Mayıs 2022 Salı

Adamlar - Men (2022)

Men (2022)

Adamlar filmi, zor bir evlilik geçirmiş olan ve kocasının ölümünden sonra İngiltere kırsalında tatil yapmak için yola çıkan Harper Marlove'u takip ediyor. Ex Machina (2014) ve Annihilation (2018) filmlerini yöneten Alex Garland'ın yazıp yönettiği Adamlar - Men (2022), 3 Haziran 2022 günü gösterime giriyor. Korku, Bilim-Kurgu, Dram türlerindeki A24 filmi, Bir Film dağıtımıyla sinemalara gelecek ve Türkçe dublaj seçeneğiyle izlenebilecek.

men 2022
Adamlar - Men (2022) Poster

Men (2022)'nin başrolünü Karanlık Kız (2021) filmindeki rolüyle 2022 Akademi Ödülleri'nde En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu adaylığı bulunan Jessie Buckley üstleniyor. Jessie Buckley'e filmde birden fazla rolü olan Rory Kinnear eşlik ediyor. Zor evliliği yüzünden travmatik deneyimler yaşayan filmin kadın kahramanı iki haftalığına kendini iyileştirmek için gittiği, erkeklerin çoğunlukta olduğu köyde onların farklı dozlardaki düşmanlığına maruz kalır ve yaşadığı gerilim giderek artar.

Adamlar Men (2022) Jessie Buckley

Adamlar - Men (2022) Konusu:

Harper, kişisel bir trajedinin ardından yaralarını sarıp, iyileşmek umuduyla İngiltere’nin kırsal bir bölgesinde inzivaya çekilir. İki haftalığına gittiği malikanenin etrafını çevreleyen ormanda Harper’ı takip eden biri ya da bir şey ortaya çıkar. Harper'ın, yalnız gittiği bu köyde yaşadığı dehşet yüzünden hem akıl sağlını koruyup hem de olanlarla mücadele etmesi gerekecektir.

Adamlar - Men (2022)
Vizyon Tarihi: 3 Haziran 2022

Diğer Adı: Men / Yönetmen - Senaryo: Alex Garland / Görüntü Yönetmeni: Rob Hardy / Müzik: Geoff Barrow, Ben Salisbury / Dağıtımcı: Bir Film / İngiltere / 2022 / Süre: 1 saat 40 dakika / Korku, Bilim-Kurgu, Dram / tt13841850 / 16+

Adamlar - Men (2022) Altyazılı Fragman
Oyuncu Kadrosu:
Jessie Buckley (Harper Marlove rolünde)
Rory Kinnear (Geoffrey)
Gayle Rankin (Riley)
Paapa Essiedu (Ölen koca, James)
Zak Rothera-Oxley (Samuel)

9 yorum:

  1. oooo yönetmen iyi konu iyi iki baş oyuncu da iyi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Men'deki oyuncuların performanslarının iyi olduğunu okudum deep. Üzerlerine düşeni yapmışlar. Ama filmin bir sıkıntısı var hikaye anlamında. Metaskor puanını 66 olarak görünce nereden kırmışlar diye baktım. Öyle öğrendim. :)

      Sil
  2. Fragman ilgimi çekti. Yazık kadına, psikolojisi düzelsin diye bir yere gidiyor daha da kötü şeyler yaşıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kadın, gizemli kötücül bir ortamın göbeğine düşmüş anladığım kadarıyla. Filmin body horror dedikleri türe de kayan bir yapısı var. Kadın kurtulur inşallah diyelim :) Çok teşekkür ediyorum. :)

      Sil
  3. Psikolojik gerilim gibi pek sevmedim ben affola

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerilim sevenleri mutlu edecek bir filmmiş gibi hissettim. Şahsen bende pas geçtim. Türe yakın değilim çünkü :) Teşekkür ediyorum :)

      Sil
  4. heey, son insta gönderimde, turgut özakman ın dram kurgu kitabını koydum, müthiş yaa, hatta belki blogda bu kitaptan notlar filan koysam iyi olur gibi. hani diyodum ya işte, hand of god, drive my car, bergman island, hatalı filmler, bu kitabı okuyunca net oldu şimdi, hand of god ve my car da final uzun olma sorunu var, bergman island da da bütünlük bozulması. yani bunlar hatalı filmler ama seviyoz başka :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bergman Adası'nın sorunun 'bütünlüğünün bozulması' olduğu konusunda hemfikirim. Bu tanım tam oturmuş, güzel ifade edilmiş. Notları yazarsan biz de nasipleniriz deep. Seve seve okuruz yani :))

      Sil
  5. Bu oyuncuyu Karanlık kız'da sevmiştim. Denk gelince izleyeyim filmi de

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön