4 Kasım 2021 Perşembe

Cemil Şov (2021)

CEMİL ŞOV

Barış Sarhan'ın yazıp yönettiği ilk uzun metrajlı filmi Cemil Şov (2021), 5 Kasım 2021 günü vizyona giriyor. Gerilim türündeki filmin başrollerini Ozan Çelik, Nesrin Cavadzade ve Alican Yücesoy paylaşıyor. Filmde, bir AVM'de güvenlik görevlisi olan Cemil'in oyuncu olmak için girdiği seçmelerde başarısız olması onun hırslanmasına sebep olur.

İstanbul Film Festivali ve Adana Altın Koza Film Festivali’nde gösterilen Cemil Şov, AVM'lerin gösterişli havasının arka planında çalışan bir nevi önlerde yer almak isteyen bir adamın oyuncu olmak için girdiği yolda hırsı ve öfkesi nedeniyle yaşadığı dönüşüm anlatılıyor.

Cemil Şov (2021) Afiş

Cemil Şov (2021) Konusu:

Güvenlik görevlisi olan Cemil, çocukluğundan beri oyuncu olmanın hayalini kurmaktadır. Birçok yere başvuran ve sonunda aradığı fırsatı yakalayan Cemil, kötü adam rolü seçmelerinde başarısız olur. Aynı rolü yıllar önce oynayan Yeşilçam oyuncusu Turgay Göral'a ulaşmaya çalışır. Amacı rolü almaktır. Ancak zaman ilerledikçe Turgay Göral'ın hayatıyla kendi karakterinin iç içe geçtiği bir girdap Cemil'i içine çekecektir.

Cemil Şov (2021) Fragman
Vizyon Tarihi: 5 Kasım 2021

Yönetmen - Senaryo: Barış Sarhan / Görüntü Yönetmeni: Soykut Turan / Müzik: Taner Yücel / Dağıtımcı: Bir Film / Türkiye / 2021 / Süre: 102 dakika / Gerilim / 13+

Oyuncu Kadrosu:
Ozan Çelik, Nesrin Cavadzade, Alican Yücesoy, Cezmi Baskın, Başar Alemdar, Fuat Kökek, Ülkünur Arslan

3 yorum:

  1. Bu filmi bir yerlerde yakalayıp izlemeli... Başarılı olduğu hissine kapılıyorum her fragmanı izlediğimde :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fragman bana biraz karışık geldi. Filmi anlayabilmek için bir gazetede yönetmenle yapılan söyleşiyi okuyunca taşlar yerine oturdu.
      Sevmek Zamanı filmi vardır, hayli eski. O filmde de elinde resimle dolaşan bir oyuncu vardı. Sahneler onu anımsattı bana.
      Franz Kafka'nın Dönüşüm'ünden de izler bulunuyor olabilir filmde. :)

      Sil
  2. oooooo oyuncular çok iyi, alican yücesoy, çok sevdiğim bir tiyatro oyuncusu, bakırköyde, nesrin de şekerlik :)

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön