19 Ekim 2021 Salı

Annette (2021)

Bu yıl Cannes Film Festivali'nin açılış filmi olan ve En İyi Yönetmen Ödülü'nü kazanan Fransız yönetmen Leos Carax'ın yönettiği Annette (2021) 22 Ekim 2021 günü vizyona giriyor. Müzikal, Dram, Romantik türlerindeki orjinal konulu filmin başrollerini Adam Driver ve Marion Cotillard paylaşıyor. Klasik müzikallerden ayrı bir çizgiye sahip olan yapım, aykırı bir stand-up komedyeni ve opera sanatçısı eşinin müzik ve dramla harmanlanmış hikâyesini anlatıyor.

Yönetmen Leos Carax, Köprü Üstü Âşıkları (1991), Tokyo! (2008) ve uzun bir ara vermeden önce yönettiği son filmi Holy Motors / Kutsal Motorlar (2012) filmleriyle tanınıyor.

Annette
Annette (2021) Poster

Annette (2021) Konusu:

Ünü dünyaya yayılmış bir opera sanatçısı olan Ann Defrasnoux ve keskin bir mizah anlaşına sahip başarılı stand-up komedyeni Henry McHenry'nin yolları Los Angeles'da kesişir. Birbirine âşık bu tuhaf çift spot ışıkları altında mükemmel bir görünüm sergilemektedir... Henry'nin bir skandala karışıp kariyerinin yara alması, tuhaf kızları Annette'nin doğumu çiftin hayatlarını geri döndürülemez bir yola sokacaktır.

Annette (2021)
Annette (2021) Marion Cotillard
Vizyon Tarihi: 22 Ekim 2021

Yönetmen: Leos Carax / Senaryo: Russell Mael, Ron Mael / Görüntü Yönetmeni: Caroline Champetier / Müzik: Russell Mael, Ron Mael / Dağıtımcı: CJ ENM / ABD, Fransa, Meksika / 2021 / Süre: 141 dakika / Dram, Müzikal, Romantik / tt6217926

Oyuncu Kadrosu:
Adam Driver (Henry McHenry rolünde)
Marion Cotillard (Ann Defrasnoux)
Simon Helberg (The Accompanist)
Rebecca Dyson-Smith (Annette in Prison)

4 yorum:

  1. Merak ettim ben filmi. Bulursam seyredeyim

    YanıtlaSil
  2. ah ah leos carax, köprü üstü aşıkları ah ah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Annette için izleyenler zor film diyorlar, izleyince haklılar mı değiller mi anlayacağız. Köprü Üstü Aşıklarını tazelemem lazım deep. Çok eski bir film. :)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön