4 Eylül 2021 Cumartesi

Eternals

ETERNALS

Bu yıl Nomadland filmiyle önemli ödüller kazanan yönetmen Chloe Zhao'nun yönetiminde çekilen yeni Marvel filmi Eternals 5 Kasım 2021 günü sinemalarda gösterilecek. Filmin ilk gösterimi ise 27 Ekim 2021 tarihinde gerçekleşecek. Eternals isimli çizgi romandan uyarlanan Walt Disney Stüdyoları'nda üretilen süper kahramanlı filmin kadrosunda, Angelina Jolie, Gemma Chan, Salma Hayek, Richard Madden ve Ma Dong-seok adlı oyuncular yer alıyor. 
Eternals
Eternals (2021) Afiş

Marvel Sinematik Evreni'nin ses getiren Yenilmezler'in son bölümleri olan Avengers: Infinity War (2018) ve Avengers: Endgame (2019) filmlerinden sonra merakla beklenen ve Semaviler'i konu eden The Eternals adlı yapımda, Dünya'ya geldikten sonra burada insanlığın gelişiminde katkıları olan, kadim ve olağanüstü güçlere sahip uzaylılar Eternals'ın hikâyesi anlatılıyor.
Eternals
Eternals (2021)

Eternals (2021) Konusu:

Eternals, kozmik varlıklar olan Celestiallar’ın milyonlarca yıl önce insanlar üzerinde deneyler yaparak Eternallar ve Deviantlar’ı yaratma hikâyesini anlatıyor. Süper güçlere sahip olan bu iki grup, hangi ırkın daha yüce olduğunu kanıtlamak için tarih boyunca birbiriyle mücadele ediyor.
Eternals
Eternals 2021 Angelina Jolie ve Ma Dong-Seok

Vizyon Tarihi: 5 Kasım 2021
Diğer Adı: Eternals / Yönetmen: Chloe Zhao / Senaryo: Chloé Zhao, Patrick Burleigh, Ryan Firpo, Kaz Firpo / Görüntü Yönetmeni: Ben Davis / Müzik: Ramin Djawadi / Dağıtımcı: UIP Türkiye / Stüdyo: Walt Disney / İngiltere, ABD / 2021 / Süre:  - / Aksiyon, Bilim Kurgu, Fantastik, 3D / tt9032400
Eternals (2021) Türkçe Altyazılı Fragman

Eternals Oyuncu Kadrosu ve Özel Güçleri:
  • Angelina Jolie (Thena: Kozmik enerji kullanarak silah oluşturabilen, yüzyıllar boyunca Gılgamış ile yakın bir bağ geliştiren savaşçı Eternal.)
  • Gemma Chan (Sersi: Hümanist. Maddeyi manipüle edebilen bir Eternal. Yüzyıllardır Ikaris'e âşık. Müze küratörü.)
  • Salma Hayek (Ajak: Ebedilerin bilge ve ruhani lideridir. Yeteneklerini insan uygarlığının ilerlemesine yardımcı olmak için kullanır. Ajak, Celestials ile iletişim kurabilir.)
  • Richard Madden (Ikaris: Ebedilerin taktik lideri. Uçabilir, gözlerinden sarı renkli kozmik enerji ışınları çıkarır ve insanüstü bir güce sahiptir.)
  • Kumail Nanjiani (Kingo: Ellerinden kozmik enerji fırlatabilen bir Eternal. Şöhret merakı yüzünden bir Bollywood film yıldızıdır.)
  • Lauren Ridloff (Makkari: Kozmik olarak güçlendirilmiş, süper hızlı Eternal. Bir MCU filmindeki ilk sağır süper kahramandır ve bu nedenle yarattığı sonik patlamalardan etkilenmez.)
  • Kit Harington (Dane Whitman: Mistik bir kılıç kullanan insan savaşçı.)
  • Brian Tyree Henry (Phastos: İnsanlığın teknolojik ilerlemesine gizlice yardımcı olan Eternal. Kozmik güçle çalışan zeki bir mucittir. Bir MCU filminde eşcinsel olarak gösterilen ilk süper kahramandır. )
  • Lia McHugh (Sprite: Gerçeğe çok yakın illüzyonlar oluşturabilir. 12 yaşında bir çocuk gibi ufak tefektir ama göründüğünden daha güçlü ve zekidir.)
  • Barry Keoghan (Druig: Başkalarının zihinlerini kontrol etmek için kozmik enerjiyi kullanabilen Eternal. Diğer Ebedilerden uzak durur çünkü onların insanlıkla olan etkileşimlerini doğru bulmaz. Yalnızlığı sever. )
  • Ma Dong-seok (Gılgamış: En güçlü Eternal.)
Adı Geçen Filmler:
Nomadland (2020)
Avengers filmlerinin finalini merak edenler için;
Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı - Avengers: Infinity War (2018) 
Avengers: Endgame (2019)

4 yorum:

  1. bu marvel evreni de hiç bitmiyo :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Marvel, DC Comics... Kahraman enflasyonu var. Evrendeki yolculuk bitmez :))

      Sil
  2. hadi bakalım ilk bu sonra örümcek adam :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir erteleme gelmezse Aralık ayında Örümcek Adam filmine kavuşacağız :)
      Teşekkürler.

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön