13 Eylül 2021 Pazartesi

Dark Web: Descent Into Hell

KARANLIKTAKİ ÇIĞLIK

Arjantin, Yeni Zelanda ortak yapımı olan Dark Web: Descent Into Hell filmi, genç bir Youtuber'ın Dark Web'in derinliklerine eriştikten sonra başına gelen korkunç olayları konu ediyor. Korku türündeki filmin yönetmen koltuğunda Diego Savignano oturuyor. Karanlıktaki Çığlık, 17 Eylül 2021 günü vizyona giriyor.
Karanlıktaki Çığlık
Dark Web: Descent Into Hell (2021) Poster

Karanlıktaki Çığlık - Dark Web: Descent Into Hell (2021) Konusu:

Dark Web, İnternet'in geleneksel arama motorları tarafından erişilemeyen büyük kısmıdır. Uzmanlar, arama motorlarının İnternet üzerinden erişilebilen tüm içeriğin %1'inden daha azını taradığını ve dizine eklediğini tahmin ediyor. 'Ludovico 122' nikine sahip genç bir Youtuber, Dark Web'in sekizinci seviyelerine ulaşmaya çalışır. Bu deneyimini izleyicileri için videoya çekerken normal web tarayıcıları ile ulaşılamayan internetin en derin ve bilinmeyen kısımlarına girer. 'Ludovico 122' bu deneyiminde hayatını değiştirecek korkunç bir sürprizle karşılaşacağından habersizdir.
Karanlıktaki Çığlık - Dark Web: Descent Into Hell (2021) Altyazılı Fragman

Vizyon Tarihi: 17 Eylül 2021
Diğer İsmi: Dark Web: Descent Into Hell / Yönetmen - Müzik: Diego Savignano / Senaryo: Diego Savignano,Nicolás Onetti / Görüntü Yönetmeni: Carlos Goitia / Dağıtımcı: TME Films / Arjantin, Yeni Zelanda / 2021 / Süre: 79 Dakika / Korku / tt14464962

Oyuncu Kadrosu:
Lucas Sarquiz
Jimena Frontera
Chucho Fernández
Clara Kovacic
Nadia Ozan

2 yorum:

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön