15 Temmuz 2021 Perşembe

Spirit Özgür Ruh

SPIRIT ÖZGÜR RUH

DreamWorks Animasyon Stüdyoları, bir Mustang aygırının hayatını anlatan Özgür Ruh (Spirit Stallion of the Cimarron) adlı animasyon filmini 2002 yılında piyasaya çıkardı. Stüdyo sonraki yıllarda ise 'Spirit Riding Free' isimli animasyon dizisini yaptı. 16 Temmuz 2021 günü sinemalarda gösterime girecek olan Spirit Özgür Ruh adlı Animasyon ise çizgi dizinin sinema versiyonu olarak çekildi. Macera, Animasyon, Aile türündeki filmin yönetmenliğini Elaine Bogan, Ennio Torresan üstlendi.

Spirit Özgür Ruh (2021) Afiş

İlk film olan Özgür Ruh (2002), yabani bir atı başkahraman yaparken, Spirit Özgür Ruh (2021) filminde olaylar küçük bir kız olan Lucky'nin çevresinde gelişiyor; Lucky Prescott büyükbabası tarafından yanında teyzesi Cora ile birlikte sınırda bir çiftlikte yalnız yaşayan ve yıllardır görmediği babasının yanına gönderilir. Bir yere ait olmak isteyen, dediğim dedik bir kız olan Lucky, yeni yaşamında yabani bir atla yolu kesiştiğinde dost bir ruh keşfeder ve onların epik macerası da başlamış olur.

Spirit Özgür Ruh - Spirit Untamed (2021) Konusu:

Lucky Prescott, kendisi küçükken ölen annesini tanımadan büyükbabasının yanında büyümüştür. Annesi Milagro Navarro, sınır kasabası Miradero'nun korkusuz bir akrobat binicileri arasındaydı. Ta ki yaşadığı kazaya kadar...
Lucky de annesi gibi kuralları ve sınırlamaları pek sevmemektedir. Bu durum Cora teyzesinin çok endişelenmesine neden olmaktadır. Lucky, Cora’nın gözetiminde Doğu Yakası’nda yetişmiştir. Fakat Lucky, çok fazla tehlikeli yaramazlık yaparak şansını zorladığında Cora tüm eşyalarını toplar ve ikisi birlikte Lucky’nin Miradero’daki babası Jim’in yanına taşınırlar. Lucky miskin, küçük kasabadan hiçbir şekilde etkilenmez. 
Spirit Özgür Ruh
Spirit Özgür Ruh

Kendisi gibi özgür bir ruh taşıyan yabani at, Spirit’le tanışıp Abigail Stone ve Pru Granger adlarındaki iki biniciyle arkadaş olunca fikri değişir... Kalpsiz bir at bakıcısı ile ekibi, Spirit ve sürüsünü yakalama planları yaptığında Lucky'nin hayatında önemli değişiklikler olacaktır.

Vizyon Tarihi: 16 Temmuz 2021
Diğer Adı: Spirit Untamed / Yönetmen: Elaine Bogan, Ennio Torresan / Senaryo: Kristin Hahn, Katherine Nolfi, Aury Wallington / Görüntü Yönetmeni: Robert Edward Crawford / Müzik: Amie Doherty / Dağıtımcı: UIP Türkiye / Şirket: Universal / ABD / 2021 / Süre: / Macera, Animasyon, Aile / tt11084896
Spirit Özgür Ruh - Spirit Untamed (2021) Dublajlı Fragman

Orjinal Seslendirme Kadrosu:
Lucky Prescott (Isabela Merced seslendiriyor)
Cora Teyze (Julianne Moore seslendiriyor)
Jim Prescott (Jake Gyllenhaal seslendiriyor)
Milagro Navarro (Eiza González seslendiriyor)
Abigail Stone (Mckenna Grace seslendiriyor)

1 yorum:

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön