15 Temmuz 2021 Perşembe

Space Jam: Yeni Efsane

SPACE JAM: YENİ EFSANE

Yönetmenliğini Malcolm D. Lee'nin üstlendiği Macera Aksiyon türündeki Space Jam: Yeni Efsane adlı film 16 Temmuz 2021 günü gösterime giriyor. 1997 yılında ülkemiz sinemalarında gösterilen ve başrolünde Michael Jordan'ın oynadığı Space Jam filminin üzerinden 25 yıl geçti. Film bu kez başka bir basketbol oyuncusunu başrole taşıyor. LeBron James'in oğlu Dom ile birlikte dijital bir alana hapsedildiği film IMAX salonlarda izlenebilecek.
Space Jam: Yeni Efsane
Space Jam: Yeni Efsane 2021 Afiş

Space Jam: Yeni Efsane - Space Jam: A New Legacy (2021) Konusu:

Düzenbaz bir yapay zeka tarafından küçük oğlu Dom’la birlikte dijital bir alana hapsedilen LeBron’ın kendilerini sağ salim eve götürebilmek için yapması gereken, Bugs, Lola Bunny ve disiplinsizlikleriyle ünlü bütün Looney Tunes çetesine önderlik ederek, sahada, yapay zekanın dijitalleştirilmiş şampiyonlarına --daha önce hiç görmediğiniz profesyonel basketbol yıldızlarından oluşan süper güçlü bir kadroya-- karşı onları zafere taşımaktır.
Space Jam: Yeni Efsane
Space Jam: Yeni Efsane 2021

Vizyon Tarihi: 16 Temmuz 2021
Diğer Adı: Space Jam: A New Legacy / Yönetmen: Malcolm D. Lee / Senaryo: Juel Taylor, Tony Rettenmaier, Keenan Coogler, Terence Nance / Görüntü Yönetmeni: Salvatore Totino / Müzik: Hans Zimmer, Kris Bowers / Dağıtımcı: Warner Bros. Türkiye / Şirket: Warner Bros. / ABD / 2021 / Süre: 116 Dakika / Macera, Animasyon, Komedi, IMAX / tt3554046
Space Jam: Yeni Efsane - Space Jam: A New Legacy (2021) Altyazılı Fragman

Oyuncu Kadrosu:
LeBron James
Sonequa Martin-Green (Kamiyah James rolünde)
Don Cheadle (Al G. Rhythm)
Cedric Joe (Dom James)
Khris Davis (Malik)
Ceyair J Wright (Darius James)
Harper Leigh Alexander (Xosha James)
Xosha Roquemore (Shanice James)
Wood Harris (Koç C)

1 yorum:

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön