15 Temmuz 2021 Perşembe

Pariste Bahar

PARİSTE BAHAR | SPRING BLOSSOM

Henüz 20 yaşında olan Suzanne Lindon'un yazıp yönettiği ve başrolünde yer aldığı ilk filmi Pariste Bahar, kendi yaş grubundakilerden sıkıldığı bir dönemde, kendisinden yaşça büyük bir tiyatro oyuncusuyla tanışan 16 yaşındaki genç Suzanne'nin yaşadıklarını anlatıyor. Suzanne Lindon'un hikayesini 15 yaşında yazdığı "Seize printemps", Cannes, tiff, San Sebastian ve daha bir çok festivale kabul edildi. Genç yönetmenin 73 dakika süren filmi 16 Temmuz 2021 gününden itibaren Başka Sinema salonlarında gösterilecek.
Pariste Bahar 2020 Afis

Pariste Bahar - Spring Blossom (2020) Konusu:

On altı yaşında bir genç olan Suzanne, yaşıtlarından oldukça sıkılmaktadır. Okuluna gitmek için her gün bir tiyatronun önünden geçmek zorunda kalan Suzanne, bu sayede ondan oldukça büyük olan Raphael'le tanışır. Tiyatro oyuncusu olan Raphael'in de canı istediği oyunda oynayamadığı için sıkkındır. Raphael'i bir türlü aklından çıkaramayan Suzanne, yaşadıkları sıkıntıdan onun sayesinde kurtulur ve ikisi birbirine aşık olur.
Pariste Bahar
Pariste Bahar 2020

Vizyon Tarihi: 16 Temmuz 2021
Diğer Adı: Spring Blossom, Seize printemps / Yönetmen - Senaryo: Suzanne Lindon / Görüntü Yönetmeni: Jérémie Attard / Müzik: Vincent Delerm / Dağıtımcı: Başka Sinema / Fransa / 2020 / Süre: 73 Dakika / Romantik-Komedi, Dram / tt12444426 / 10+

Pariste Bahar - Spring Blossom (2020) Altyazılı Fragman

Oyuncu Kadrosu:
Suzanne Lindon (Suzanne rolünde)
Arnaud Valois (Raphaël Frei)
Frédéric Pierrot (Suzanne'in babası)
Florence Viala (Suzanne'in annesi)
Dominique Besnehard (Yönetmen Gérard Beaumann)
Philippe Uchan (Yapım tasarımcısı)
Rebecca Marder (Marie)
Pauline Rugo (Murielle)

5 yorum:

  1. Allahım ne kadar genç bir yönetmen.. bravo! ben bu filmi izlerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @momentos çok teşekkürler. Sinemaya gönül veren genç yetenekleri keşfetmek heyecan verici bence. Yolu açık olsun.

      Sil
  2. heey suzanne lindon, oleey, hemen izlerim, lindon deyince hemen kontrol ettim, ya babasını çok severim yaa, vincent lindon, iyi aktörlerden, eskiden caroline nin sevgilisi imiş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aile ağacına ben de bakmistim ama babasını kaçırmışım deep. :) Fotoğrafını görünce hemen tanıdım. Sinemacilik ruhu kızına da geçmiş yani.

      Sil
  3. Genç bir yönetmen, izlemeli bu filmi.

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön