11 Eylül 2020 Cuma

Vizyona Giren Filmler 11 Eylül 2020

VİZYONA GİREN FİLMLER 11 EYLÜL 2020

Bu hafta 2'si yerli 6'sı yabancı olmak üzere toplamda 8 yapım vizyona girdi. Dünyaca ünlü K-Pop grubu BTS'nin turnesine yer veren 'Break the Silence The Movie' adlı yapım diğer filmlerden farklı olarak 10 Eylül 2020 günü vizyona girdi. Vizyona giren filmler 11 Eylül 2020 haftası filmleri arasında Pixar Stüdyolarının üretimi olan 'Hadi Gidelim' adlı Animasyon ve Daniel Radcliffe'in başrolünde olduğu 'Silahlara Fora' haftanın ilgi çeken filmleri olarak öne çıkıyor.
Yazıda yer alan filmlerin detaylarına başlıklarda bulunan bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

Vizyona Giren Filmler
Vizyona Giren Filmler 11 Eylül 2020

Yabancı Film

Hadi Gidelim - Onward (2020)


Pixar yapımı olan Hadi Gidelim adlı Animasyonda, sihirle babalarının alt yarısını geri getiren iki elf kardeşin sihri tamamlamak için arayışa çıktıkları maceralı yolculuk anlatılıyor. 3 Boyutlu olarak gösterilecek olan Animasyonun seslendirme kadrosunda Chris Pratt, Octavia Spencer, Julia Louis-Dreyfus ve Tom Holland gibi ünlü isimler bulunuyor.

Silahlar Fora - Guns Akimbo (2019)


Daniel Radcliffe ve Samara Weaving'in başrollerini paylaştığı Aksiyon, Komedi türündeki Silahlar Fora filminin yönetmenliğini Jason Lei Howden üstleniyor. Bilgisayar / oyun bağımlısı olan Miles, Skzim adlı oyunun yorumları yüzünden yapımcılarını kızdırır. Sinirlendirdiği insanlar iki eline birden silah vidalayıp eski kız arkadaşını da kaçırınca onların öldürmesini istediği kadının peşine düşmek zorunda kalır.

Karanlığın İçinden - The Dark Within (2019)


Doğaüstü güçlerle ilgili konusu olan Korku türündeki filmde, ebeveynleri uzun yıllar önce kaybolan psişik güçleri bulunan bir adamın ailesine ne olduğunu bulmak için yaptığı araştırmayı ve karşılaştığı korkunç gerçeğin hikayesini izleyeceğiz. Filmin başrollerini Kendra Carelli ve Paul Flannery paylaşıyor.

Yeni Mutantlar - The New Mutants (2020)


Yeni Mutantlar, mutant olduklarını keşfeden bir grup gencin, çocukluktan yetişkinliğe geçme sürecinde yeteneklerine güvenli bir tesiste ulaşabilmeleri için oraya yatışlarını ve orada başlarına gelen garip olayları anlatıyor. 3 yıllık bir bekleyişten sonra sinemalara gelen Marvel Evreni filmi üçlemenin ilk bölümü olarak tasarlandı. Filmin yönetmenliğini Josh Boone üstleniyor.

Fırtınalı Soygun - Force of Nature (2020)


Emile Hirsch, Mel Gibson ve Kate Bosworth'un başrollerini paylaştığı Aksiyon türündeki Fırtınalı Soygun adlı film, şiddetli bir kasırga başladığında bir binayı boşaltmaya çalışan polisin o sırada binaya soyguna gelenlerle çatışmasının hikâyesini anlatıyor. ABD yapımı olan filmin yönetmenliğini Michael Polish üstleniyor.

Break the Silence The Movie (2020)


Break the Silence: The Movie, ünlü K-Pop grubu BTS üyelerini çıktıkları turne boyunca takip ederek seyirciyi onların hayatlarını keşfe davet ediyor. Tur Los Angeles, Chicago, New York, São Paulo, Londra, Paris, Osaka, Shizuoka, Riyad ve Seul'de gerçekleşti.

Yerli Film

Deney (2019)


Rusya'da gerçekleştirme izni alamadığı gizli bir deneyi Türkiye'de yapan Albay ve deneklerin başlarına gelenlerin hikâye edildiği Deney adlı filmi Birol Kurt yönetti. Korku Gerilim türündeki filmin kadrosunda Selçuk Kılıç, Serdar Yıldırım, Ercüment Fidan, Büşra Acar, Emel Genç adlı oyuncular rol alıyor.

Uzun Zaman Önce (2019)


Cihan Sağlam'ın yazıp yönettiği Dram Gizem türündeki Uzun Zaman Önce, bir süredir ilişkilerinde sorunlar bulunan eşi Sevgi'nin kendisini aldattığını düşünen Ahmet'in hikâyesini anlatıyor. Ahmet kasabanın kuaförü Sevgi ile evlidir ve ilişkilerinde bir süredir sorun yaşanmaktadır. Ahmet, Sevgi’nin kendisini aldattığı şüphesi içinde yaşamaktadır. Son zamanlarda ortalıkta gördüğü bir yabancı bu şüphesini pekiştirir. Bir gün panik içinde kardeşi Mehmet’i arar, bulaştığı beladan kurtulmak için kardeşinin yardımına ihtiyacı vardır.

3 yorum:

  1. yaaa bunların hepsi güzel gözüküyoooo :)

    YanıtlaSil
  2. Şimdi bu yazını görünce sinemalar açıldımı ki dedim. O kadar kopmuşum olaydan :/

    YanıtlaSil
  3. Ooo filmler güzele benziyor... Teşekkürler paylaşım için.

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön