17 Mart 2020 Salı

Deney

DENEY

Rusya'da gerçekleştirme izni alamadığı gizli bir deneyi Türkiye'de yapan Albay ve deneklerin başlarına gelenlerin hikaye edildiği Deney adlı filmi Birol Kurt yönetti. Korku Gerilim türündeki filmin yapımını ise Aliwood Film Production üstleniyor. Dünya genelinde var olan pandemi nedeniyle iki kez ertelenen film 11 Eylül 2020 günü vizyona giriyor.

Deney (2019) Afiş

Deney (2019) Konusu:

Askeri bilim insanı olan Albay Vladimir Rusya’da bazı gizli deneyler yapmak ister, fakat Rus hükümeti bu durumu kabul etmeyip gerekli izinleri kendisine vermez. Albay Vladimir ülkesinde hazırladığı sahte evraklarla birlikte ekibini de alarak Türkiye’ye doğru yola koyulur. Vladimir gizli bir mekan hazırlatmış, hücre ve sağlık ekipmanları ile donatmış, 30 gün boyunca uykusuz bırakacağı insanlar için yiyecek stoğu yapmıştır.
Denekler kaldıkları evin çevresinden kaçırılarak bulunur ve ekipteki bilim insanları ile birlikte 30 günlük uyku deneyini başlatılır. 15 gün sonra hücrede kalan 6  deneğin hareketlerinde değişiklikler baş göstermeye başlamıştır, denekler artık hücrede konuşmamakta ve tepki vermemektedir. Görevliler hücreye girmek istediğinde ise başka bir şaşırtıcı gerçek ortaya çıkacaktır. Denekler artık insanlıktan çıkmış ve içlerindeki gizli kalmış olan karanlık kendilerini ele geçirmiştir. Karanlık sırlar sonunda gün yüzüne çıkmıştır, sorun ise bu gerçekle neler yapılacağıdır.

Deney (2019) Fragman

Vizyon Tarihi: 11 Eylül 2020
Yönetmen: Birol Kurt / Senaryo: Serkan Aygören / Görüntü Yönetmeni: Bülent Terzioğlu / Müzik: Mustafa Yazıcıoğlu / Dağıtımcı: STL3 Dağıtım / Yapım: Aliwood Production / Türkiye / 2019 / Süre: -' / Korku, Gerilim

Oyuncu Kadrosu:
Selçuk Kılıç, Serdar Yıldırım, Ercüment Fidan, Büşra Acar, Emel Genç

3 yorum:

  1. Çok ilginç bir konusu varmış.

    YanıtlaSil
  2. Önce yabancı film sandım. Bu tür filmler bizde pek yapılmazdı belki de (yanılıyor olabilirim tabii)bu bir ilk. Hollywood'da bu tür filmleri çok severek izlerim. (Genelde televizyona gelince)umarım bu da iyidir. Eline sağlık Zülal'ciğim. :)

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön