13 Ağustos 2020 Perşembe

Geçit

Geçit

Dean Alioto'nun yönetmenliğini üstlendiği Geçit adlı Korku Gerilim türündeki film 14 Ağustos 2020 günü vizyona giriyor. 75 dakika süren film, araştırmacı bir grup insanın 40 yıl önce vahşet dolu bir olayın gerçekleştiği eve yaptıkları ziyaret sırasında yaşananları anlatıyor.

Geçit 2019 Afiş

Düşük bütçeli paranormal gerilim filmi Portal (Geçit) 2019 yılında Shriekfest'e katıldı. Filmin başrol oyuncularından olan Jamie Tisdale festivalden ödülle döndü.

Geçit - Portal (2019) Konusu:

Bir programcı reytinglerin düşmesi üzerine sıkı bir sezon finali yapmalı ve ikinci sezonda yayına devam etmeyi garantilemek zorundadır. Bu yüzden bir ekip kurulur ve gizemi çözülmemiş bir eve giderler.

Portal 2019
Geçit 2019

Evde 40 yıl önce korkunç bir olay yaşanmış, baba eşini ve kızını pompalı tüfekle öldürmüştür. Sır perdesi asla aralanamaz. Hırslı bir hayalet avcısının yıllar sonra bu gizemi çözmek için gerçekleştirdiği riskli bir ritüel ile açılan geçitten geçen şeytani güçler intikam almak isterler.

Geçit - Portal (2019) Orjinal Fragman

Vizyon Tarihi: 14 Ağustos 2020
Diğer Adı: Portal / Yönetmen: Dean Alioto / Senaryo: Peter Dukes, Dean Alioto / Görüntü Yönetmeni: Ignacio Walker / Müzik: Corey Allen Jackson / Dağıtımcı: CJ Entertainment Turkey / ABD / 2019 / Süre: 75' / Korku, Gerilim / tt8398892

Oyuncu Kadrosu:
Ryan Merriman (Steven)
Jamie Tisdale (Cris)
Myk Watford (Mason)
Heather Langenkamp (Fiona)
Reinaldo Zavarce (Raz)
Najarra Townsend (Jen)
Lindsay Seim (Lucy)
Lauren White (Eve)
Courtney Nightingale (Jill)
Gregory Zaragoza (Douglas)
Ve hayaletler

2 yorum:

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön