6 Mart 2020 Cuma

Vizyona Giren Filmler 6 Mart 2020

VİZYONA GİREN FİLMLER 6 MART 2020

6 Mart 2020 günü 4'ü yabancı 5'i yerli olmak üzere toplamda 9 yapım vizyona girdi. Vizyona giren filmlerin detaylarına başlıklarda bulunan bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

vizyona girecek filmler
Vizyona Giren Filmler 6 Mart 2020

Yabancı Film

Seberg (2019)

Oyuncu Jean Seberg'in hayatından bir kesit sunan filmde başrolde Kristen Stewart rol alıyor. Biyograf Gerilim türündeki filmde, 1960'ların sonlarında Los Angeles'taki sivil haklar hareketinde yer alan Seberg, Black Panther Partisi’ni desteklemesiyle dikkatleri çeker ve bunun üzerine FBI, kendisini baltalama girişimlerinde bulunmaya başlar.

Yokuş Aşağı - Downhill (2020)

Julia Louis-Dreyfus ve Will Ferrell başrollerini paylaştığı ABD yapımı 'Downhill' filminde, bir aile 2 çocuğuyla birlikte kayak tatiline gider ancak o sırada meydana gelen bir olay evli çiftin tartışmasına neden olur.

Hayal Adası - Fantasy Island (2020)

Jeff Wadlow'un yönettiği Fantasy Island dizisinden uyarlanan Korku türündeki filmde, lüks, tropik tatil köyünün esrarengiz ev sahibi Mr. Roarke, yarışma kazanarak adaya misafir olan grup elemanlarının gizli hayallerini gerçekleştirmeyi vaat etmiştir. Ancak, hayaller kabusa dönüşür.

Tamircikler Robotçuklara Karşı - Fixies vs. Crabots (2019)

Rusya yapımı Animasyon filminde, Profesör Eugenius ile dostları Tamircikler'in, bir başka mucit olan Erika ve onun icadı olan Robotçuklar'a karşı mücadelesi anlatılıyor.

Yerli Film

Nuh Tepesi (2019)

Cenk Ertürk'ün yazıp yönettiği ödüllü film Nuh Tepesi, hasta olan babasının ölmeden önceki son dileği olan memleketindeki "Nuh Ağacı"nın altına gömülme isteğini yerine getirmeye çalışan Ömer'in, ağacın kadim zamanlardan kalma olduğuna inanan köylülerle olan yer yer gerilimli hikâyesine odaklanıyor.

Zengo (2020)

Yasemin Sakallıoğlu'nun yazıp başrolünü oynadığı Komedi türündeki Zengo, kendi imzasının olduğu tasarımlarıyla ünlü bir modacı olmanın hayallerini kuran Zerrin'in, bu yolda en büyük rakibi olarak gördüğü mahalleden arkadaşı Menkıbe ile olan tatlı sert rekabetini anlatıyor.

Mendilim Kekik Kokuyor (2020)

Çanakkale Savaşı'nda yaşananların hikaye edildiği Mendilim Kekik Kokuyor, Hüseyin Özden ve M. Hakan Kurşun yönetiminde çekildi. Dram türündeki filmde Mehmet Çevik, Wilma Elles, Başar Alemdar ve Çetin Büyükakın önemli rolleri paylaşıyor.

El-Deccur (2020)

Gökhan Arı'nın senaryosunu yazıp yönettiği Korku türündeki El-Deccur filminde kalabalık bir arkeoloji grubu kazı için gittikleri yerde tılsımlı bir nesne bulur. Bu nesne yüzünden grup kabus dolu olaylar yaşamaya başlar.

Sabit Kanca Son Soru (2020)

Nuri Yıldız 'ın yönettiği ve İsmail Baki Tuncer'in Sabit Kanca'yı canlandırdığı Komedi filminde, oldukça başarılı olduğu yarışma hayatını geride bırakan Sabit Kanca'nın, geçirdiği kaza nedeniyle tekerlekli sandalyeye mahkûm olan Zeki’nin iyileşebilmesi için soruların karşısına son kez çıkması konu ediliyor.

6 yorum:

  1. Nuh Tepesi, Seberg ve Downhill👍🙏

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Downhill'in muadili var :) Amerikalılar Turist filmini yaklaşık 5 yıl aradan sonra yeniden çekti.
      Teşekkürler.

      Sil
  2. Sanırım bu seriden ben de Seberg' i ve Nuh Tepesi' ni tercih edeceğim. Diğerlerinin bulursam fragmanlarından fikir edinmeye çalışırım. Sağolasın filmgündemi :) <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederiz :)) Ben de Seberg'in 60'larda oynadığı Serseri Aşıklar ve Lilith filmlerine göz koydum. Fırsat bulursam onları izlemeyi düşünüyorum.

      Sil
    2. Serseri aşıkları muhtemelen izledim ama hatırımda degil sahneleri. O yüzden bir daha izleyeceğim. Lilith i bilmiyorum.. bir film daha çıktı araştırmalık 😁👍

      Sil
    3. Selamlar, Serseri Aşıklar filmine başladım, ama Lilith'i bulmayı başaramadım. Seberg'i gördügüm ilk sahnede 'evet bu film izlenir' dedim :)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön