5 Mart 2020 Perşembe

Tamircikler Robotçuklara Karşı

TAMİRCİKLER ROBOTÇUKLARA KARŞI

Rusya yapımı Animasyon filmi Tamircikler Robotçuklara Karşı 6 Mart 2020 günü gösterime giriyor. Oleg Uzhinov, Vasiko Bedoshvili'nin yönettiği filmde, Profesör Eugenius ile dostları Tamircikler'in, bir başka mucit olan Erika ve onun icadı olan Robotçuklar'a karşı mücadelesi anlatılıyor.

Tamircikler Robotçuklara Karşı (2019) Afiş

Tamircikler Robotçuklara Karşı (2019) Konusu:

Profesör Eugenius’un kariyeri ve Tamircikler’le olan gizli arkadaşlığı, yıllardır görmediği okuldan arkadaşı Erika ile karşılaşınca tehlikeye girer. Tıpkı Profesör Eugenius gibi çok başarılı bir mucit olan Erika, Robotçuklar adını verdiği mikro yardımcılar üretmiştir, üstelik bunlar Tamircikler’den çok daha kuvvetli ve hızlıdır. Dahası, Robotçuklar’la Tamircikler arasında bir yarışma yapılacak, Tamircikler yarışmayı kaybederse, Erika onların varlığını bütün dünyaya açıklayacaktır! Tamircikler ve Profesör’ün bu yarışı mutlaka kazanması gerekmektedir.

Vizyon Tarihi: 6 Mart 2020
Diğer Adı: Fixies vs. Crabots (Fiksiki protiv Krabotov) / Yönetmen: Oleg Uzhinov, Vasiko Bedoshvili / Müzik: Georgiy Vasilyev, Andrey Kozlovskiy, Sergey Sysoev / Dağıtımcı: Bir Film / Rusya / 2019 / Süre: 86' / Animasyon, Müzikli / imdb: tt11498676

Geçtiğimiz yıl sinemalara gelen önceki Animasyonun linkine buradan ulaşabilirsiniz:
Tamircikler: Gizli Görev (2017)

2 yorum:

  1. Animasyonları severim ben. Bir ara bakayım buna...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tamircikleri şimdiye kadar hiç izlemedim... Yeni izlediğim Ajanlar iş başında güzeldi keyifliyDi. Ve hemen öncesinde Ponyo'yu izledim, efsaneydi. Fırsat bulunca kacirmam izlerim bende 😊 Teşekkürler.

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön