8 Şubat 2019 Cuma

Babamın Kemikleri

Babamın Kemikleri

Özkan Çelik'in yönetmenliğini yaptığı yerli dram filmi Babamın Kemikleri festival yolculuklarından sonra beyazperde de yerini aldı. Cem Davran'ın başrolünü oynadığı film 8 Şubat 2019 günü vizyona girdi. Çekimleri Tokat'ın Turhal ilçesinde gerçekleştirilen filmde, Ömer'in bir daha dönmemek için yemin ettiği köyüne geri dönüş yolculuğu anlatılıyor.

Babamın Kemikleri Poster

Babamın Kemikleri Konusu

Utanç verici bir olay nedeniyle çocuk denecek yaşta kendi köyünü terk eden Ömer, annesinin vasiyeti üzerine yanına oğlu Hüseyin'i de alarak doğduğu yere geri dönmek üzere bir yolculuğa çıkar. Adamın ölen babasıyla barışmak için çıktığı yolculukta babasından farklı olarak otoriter, sert, kuralcı biri olmak yerine, iyi baba olma amacıyla aldığı mesafe ve dönüşüm filmde anlatılanlar arasında bulunuyor.

Babamın Kemikleri, Cem Davran
Vizyon Tarihi: 8 Şubat 2019
Yönetmen: Özkan Çelik / Senaryo: İsmail Doruk / Görüntü Yönetmeni: Serdar Özdemir / Dağıtımcı: Kurmaca Film / Yapım: Papyon Film / Türkiye / 2019 / Süre: 103' / Dram
Oyuncu Kadrosu:
Goncagül Sunar (Nurten)
Cem Davran (Ömer)
Tanju Tuncel (Döne)
Ömer Aydede (Hüseyin)

3 yorum:

  1. Cem Davran oynuyarsa bakılır Babamın Kemikleri'ne

    YanıtlaSil
  2. Bu filmi merak ediyorum, çoğu kişi tavsiye etti, teşekkür ederim paylaşım için...Selam ve Dua ile...

    YanıtlaSil
  3. Goncagül Sunar'ın oyunculuğunu beğenirim. Cem Davran'ı da uzun süredir izlememiştim. Filmin konusu da güzel, etkileyici.. İzlemeye değer.. Teşekkürler bilgilendirme için..

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön