2 Şubat 2019 Cumartesi

Vizyona Giren Filmler 1 Şubat 2019

Vizyona Giren Filmler 1 Şubat 2019

1'i yerli olmak üzere 4 yeni filmin vizyona girdiği haftada İtalya yapımı 'Dogman', İngiltere yapımı 'iskoçya Kraliçesi Mary' ve Komedi türündeki 'Organize İşler 2' dikkat çeken yapımlar olarak karşımıza çıkıyor. Dogman ülkesi olan İtalya'dan Oscar'a aday olması için seçilen bir filmdi ancak son listelere kalamadı. 'İskoçya Kraliçesi Mary' filmi ise başrolündeki kadın oyuncular nedeniyle Oscar'a adaylığı beklenen bir yapımken rakiplerinin güçlü olması yüzünden sadece 'Kostüm' ve 'Makyaj' dallarında Oscar'a aday olabildi.

Vizyona Giren Filmler 1 Şubat 2019
Vizyona Giren Filmler 1 Şubat 2019 haftasında gösterilmeye başlanan 4 filmin kısa tanıtımlarını yazının devamında bulabilirsiniz. İlginizi çeken filmler olursa 'detay' kısmını tıklayıp filmlerin ana yazılarına ulaşabilirsiniz.
İyi seyirler diliyorum.

Yabancı Film

Dogman (2018)

Matteo Garrone'nin yönettiği İtalyan yapımı filmde, köpek bakıcılığı yapan sevecen bir adamın çevresinde yaşanan olaylar sonucu tehlikeli ve kirli işlere bulaşması anlatılıyor.
Dogman'ı canlandıran Marcello Forüe filmdeki bu rolüyle Cannes'da En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazandı. Detay

İskoçya Kraliçesi Mary - Mary Queen of Scots (2018)

Oscar Adaylıkları bulunan filmde, 16 yaşında Fransa kraliçesi olan Mary Stuart'ın (Saoirse Ronan) kocasının ölümü sonrası İskoçya'ya dönmesi, İngiltere kraliçesi kuzeni Elizabeth'i (Margot Robbie) devirme girişimi ve ihanetlerle örülü taht mücadelesi anlatılıyor.
Tarihi, Biyografi türündeki filmin başrollerini Margot Robbie ve Saoirse Ronan paylaşıyor. Detay

Ölümcül Labirent - Escape Room (2019)

Vizyon Tarihi: 31 Ocak 2019
Altı yabancı, gizemli bir davet alır ve karşılığında bir milyon dolar kazanacakları mücadele için gizemli bir yerde toplanır. Ancak birbirlerine yabancı olan bu insanlar kısa bir süre sonra kendilerini tuzağa düşmüş olarak bulur. Ölümcül tuzaklarla dolu oyunda hayatta kalmak için savaşmak zorundadırlar.
Korku, Gerilim, Gizem türündeki filmi Adam Robitel yönetiyor. Detay

Yerli Film

Organize İşler Sazan Sarmalı (2019)

İstanbul şehrinde Organize İşler tam gaz devam etmektedir. Sazanlar yem peşinde, oltalar Asım Noyan ve ekibinin elinde, daha büyük balıklar ise bu ekibin peşindedir. Dönen dolaplar içinde saflar, temizler, kirliler iç içedir. Ve bu sefer darbe hiç beklenmedik yerden gelir: Asım’ın biricik kızı Nazlı dolandırılır. Dolandırıcılar kralının kızı dolandırılırsa ne olur? Nazlı babasını organize işlerden caydırmak isterken, kendisi mi sazan sarmalına takılmıştır?
Komedi türündeki filmin yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan üstleniyor. Detay

11 yorum:

  1. Kendim için "Organize İşler Saman Sarmalı"nı seçtim. İzleyicilere keyifli seyirler..

    YanıtlaSil
  2. ölümcül labirenti merak ettim şimdi,"uyumsuz" ve "açlık oyunları"na benziyo..✔😊

    YanıtlaSil
  3. hikayesini de bildiğim için bir tek mary quuen of scots filmi ilgimi çekiyor..

    YanıtlaSil
  4. Bu listede en merak ettiğim film İskoçya kraliçesi mary...

    YanıtlaSil
  5. Organize işlerden beklenti çok umarım iyi bir şey çıkmıştır.

    YanıtlaSil
  6. Vizyona giren filmler arasından "Organize İşler Sazan Sarmalı" ilgimi çekti canım. Eşimle uzun zamandır sinemaya gitmedik. Bir fırsat yaratalım en iyisi.:) Teşekkürler canım.

    YanıtlaSil
  7. Organize işler sazan sarmalına umarım gidebilirim.

    YanıtlaSil
  8. Yerli filmleri vizyona girer girmez izlemeyi tercih eden biriyim o sebeple yazının tek yerli filmini kendime armağan ediyorum.

    YanıtlaSil
  9. Konuyla çok alakasız olacak ama sitemde tek soruluk bir anket paylaştım ana sayfada sağ tarafta hemen. Fikirlerinize önem veriyorum lütfen cevaplar mısınız? Siteme profil resmime tıklayıp ulaşabilirsiniz şimdiden teşekkür ederim ^_^

    YanıtlaSil
  10. Harika film önerileri için tesekkurler

    YanıtlaSil
  11. Aaa sinemayı severim. Memnun oldum bu bloğu bulduğuma. Organize işleri milletce merak ediyoruz bakalım bu arada :) Ben de beklerim bloğuma, sevgiler :)

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön