16 Ekim 2017 Pazartesi

Bak Şu Leyleğe (2017) Animasyon

Bak Şu Leyleğe (2017)

Leylek ailesinin büyüttüğü Richard isimli serçenin cesaret dolu Afrika yolculuğunu anlatan Bak Şu Leyleğe (2017) adlı Animasyon 20 Ekim 2017 günü gösterime giriyor. Avrupa ülkelerinin ortak yapımı olan animasyonu Toby Genkel ve Reza Memari yönetiyor.
Richand The Stork
Bak Şu Leyleğe (2017) Poster
Bu yıl Berlin Film Festivali'ne katılan ve aile filmi olan Richard the Stork (2017) renkli mi renkli bir animasyon. Leylek ailesi göç ettiğinde yalnız kalan serçenin kararlı ve cesur bir tutum sergileyerek ailesinin peşinden gitmesi ve kimliğini bulma çabası ise filmin temelini oluşturuyor.

 Vizyon Tarihi: 20 Ekim 2017
Orjinal Adı: A Stork's Journey, Richard the Stork / Yönetmen: Toby Genkel, Reza Memari / Senaryo: Reza Memari, Jeffrey Hylton, Joe Vitale / Müzik: Eric Neveux / Dağıtımcı: / Almanya, Belçika, Lüksemburg, Norveç / 2017 / Süre: 85' / Animasyon
Orjinal Seslendirme
Tilman Döbler, Cooper Kelly Kramer, Shannon Conley, Christian Gaul, Nicolette Krebitz

Bak Şu Leyleğe (2017) Konusu

Yumurtadan çıkacağı gün annesi ve babası bir yırtıcı tarafından avlanan Serçe Richard'ın yuvasına gelen Leylek Aurora onun doğumuna şahit olur. Küçük bir oğlu olan sevecen leylek Richard'ı kendi yuvasına götürür. Oğlu Max'in çok sevdiği ancak eşi Claudius tarafından sıcak karşılanmayan küçük serçe sonbahar mevsimine kadar leyleklerle birlikte yaşar ve onlar gibi davranmayı öğrenir.

Afrika'ya göç zamanı gelen leylekler Richard'ı zorlu yolculuğa dayanamayacağı için uykudayken terk eder ve göçlerine başlar. Uyandığında ailesinin gittiğini gören Richard onların peşinden Afrika'ya gitme kararı alır. Ona maceralarla dolu bu yolculukta hayali bir arkadaşı olan Baykuş Olga, ünlü olma hayali kuran bir papağan ve şaşkın güvercinler eşlik eder. tt3823116
Bak Şu leyleğe (2017) Richard the Stork

2 yorum:

  1. Nasıl severim böyle animasyonları. Bunu da çok seveceğime eminim. Ne güzel yapmışlar, çok teşekkürler Zülal'ciğim emeğine sağlık. Sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatli bir film yapmışlar Müjde abla. Vurdulu kirdili da değil. Hoşuma gitti.
      Sevgiler diliyorum. :)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön