17 Ekim 2017 Salı

Secret Superstar (2017)

Süperstar - Secret Superstar (2017)

Bollywood'un genç oyuncularının başrolleri paylaştığı ve Aamir Khan'ın kibirli, kendini beğenmiş, kaba aynı zamanda komik bir adamı canlandırdığı Secret Superstar (2017) adlı film çok yakında vizyona giriyor. Hindistan'da 20 Ekim 2017 günü seyirci ile buluşacak olan film, Türkiye'de de aynı tarihte gösterime giriyor.
Aamir Khan, yapımcısı olduğu Süperstar - Secret Superstar (2017) filmi için Ekim 2017 ayının başlarında Türkiye'yi ziyaret etti. Ülkemizde gerçekleştirdiği ziyaretlerde televizyon programlarına da konuk oldu. Türkiye'deki film dağıtım ağı sorununu nihayet aşabildiği için mutlu olduğunu söyleyen Khan'ın daha önceki  Dangal isimli filmi dünya sinemalarında yayınlandıktan aylar sonra Türkiye'de vizyona girebilmişti.
Süperstar (2017)
Secret Superstar (2017) Poster
Sinemada güzel vakit geçirmeyi hedefleyen kitleye, ayrıca toplumsal mesajlar veren Khan'ın filmlerinde; engelleri olan insanlara, kız çocuklarının toplum ve aile içinde yaşadıkları sorunlara yer verildiğini görüyoruz. "Yerdeki Yıldızlar (2007)", "Üç Aptal (2009)" ve "Dangal (2016)" bu filmlerden öne çıkanlardır.
Türkiye'de Süperstar (2017) ismiyle yayınlanacak olan filmin konusunda, 14 yaşındaki İnsia ve annesi ön planda olurken, İnsia'nın okul arkadaşı ile olan saf arkadaşlığı da öne çıkarılıyor.

Vizyon Tarihi: 20 Ekim 2017
Orjinal Adı: Secret Superstar / Yönetmen - Senaryo: Advait Chandan / Görüntü Yönetmeni: Anil Mehta / Müzik: Amit Trivedi / Dağıtımcı: Mars Dağıtım / Hindistan / 2017 / Süre: 150' / Dram, Müzik
Oyuncular
Aamir Khan (Shakti Kumar rolünde), Zaira Wasim (İnsia), Meher Vij (Najma, İnsia'nın Annesi), Arjun Raj Nirula (Baba), Tirth Sharma (Sınıf Arkadaşı), Kabir Sajid, Manuj Sharma (Ranjeet)

Süperstar - Secret Superstar (2017) Konusu

Süperstar (2017)
Secret Superstar (2017)  Zaira Wasim, Aamir Khan ve Arjun Raj Nirula
14 yaşındaki İnsia Hindistan'ın küçük bir kasabasında yaşamakta olan bir öğrencidir. Tek hayali ise ünlü bir şarkıcı olmaktır. Annesinin destek olduğu İnsia babasından gizlediği gitarının bulunmasıyla büyük bir üzüntü yaşar. Müslüman olan ailenin reisi, kızının gitarının tellerini kopararak tepkisini dile getirmiş, şarkı söylemesini de yasaklamıştır. İnsia bir gün ünlü bir müzik yapımcısıyla tanışır. Yapımcı Shakti Kumar, İnsia'yı cesaretlendiren sözleriyle genç kıza yeni fikirler verir, ufkunu genişletir. İnsia bulduğu yolla sosyal medyada hayran kitlesi olan ünlü biri, bir süperstar olur. Gizlediği kimliği nedeniyle onun kim olduğu çok az kişi bilmektedir. tt6108090

10 yorum:

  1. Türkiye ziyaretinden sonra beklenti epey yükseldi. Heyecanla bekliyoruz vallahi.. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hint sinemasından en çok Aamir Khan'ın filmlerini izlemişimdir. Yerdeki Yıldızlar'la başladığım film yolculuğumda beğenmediğim bir filmi olmadı.
      Bu kez de yanıltmayacağını düşünüyorum. :)

      Sil
  2. Vizyona girsin hemen gideceğim :D

    YanıtlaSil
  3. merakla bekliyorum..bu arada takibe geldim bana da beklerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş geldiniz Sevda :) Hafta sonuna az kaldı, hem filmi hem de izleyici sayısını merak ediyorum. Filme ilgi yüksek olursa diğer Hint filmlerinin sinemalardaki yolunu açabilir.
      Sevgiler :)

      Sil
  4. Bill Murray'in de buna benzer bir filmi vardı, rock the casbah, onu hatırlattı bana.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rock the Casbah filmini hatırlıyorum. Önce vizyon programına alınmış sonra ertelenmişti. Bir daha da ses çıkmadı. İzlemeyi hep düşünmüşümdür.
      Her iki filmde de önderlik eden sıra dışı star ve harika sesli küçük kahraman ortak yanlar.
      Teşekkür ediyorum :)

      Sil
  5. Hint sinemasini sevemedim gitti 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seyri hoş kendine has güzel filmleri var Hint sinemasının. Ben de çok tercih etmiyordum ama Aamir Khan filmlerini izler ve bekler oldum :))

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön