5 Aralık 2016 Pazartesi

Sen Benim HerŞeyimsin (2016)

Sen Benim HerŞeyimsin (2016)

"Hiçbir acı, hiçbir yara, hiçbir üzüntü, hiçbir kaza seni benden alamaz..."
Tolga Örnek'in yazıp yönettiği Dram, Komedi türündeki yerli yapım Sen Benim HerŞeyimsin (2016), 9 Aralık 2016 günü vizyona giriyor. 100 dakika süren filmin görüntü yönetmenliğini Olcay Oğuz üstleniyor.


Sen Benim HerŞeyimsin (2016) Konusu

Küçük yaşlarda öksüz kalan Sedat, babasının kendisine verdiği öğüdü hayata geçiremese de hep aklında tutmuştur. Çıralı, Kemer'de tek başına yaşayan Sedat ömrünü yüzeysel, günübirlik ilişkilerle geçirmektedir. Eskiden Pınar'la yaşadığı ilişkiden bir kızı olduğunu, annesi bebeği kucağına bırakıp gittiğinde öğrenir ve bu noktadan sonra hayatı değişir. İstanbul'a gelir ve Birol ile karşılaşır "korkularının gözünün içine bakacağı" bir meslek edinir. Sedat'ın hayatı artık "Sen Benim HerŞeyimsin" dediği kızı Duygu'nun etrafındadır. Kendisini kızına adayan Sedat, ona bir hayal dünyası kuracak, ona bakabilmek için hayattaki korkularıyla yüzleşecektir. Bu ise babasının ona verdiği öğüdün ta kendisidir.
Bir gün Pınar çıkıp gelir ve kızını geri almak ister. Sedat ise kızını kaybetmemek için her şeyi yapacaktır. tt5748380

Sen Benim HerŞeyimsin (2016) Tolga Çevik ve Melis Birkan


Sen Benim HerŞeyimsin (2016) Filminden Notlar

✎ 9 Aralık 2016 günü Türkiye'de vizyona girecek olan filmin başrol oyuncusu olan Tolga Çevik, Avrupa'daki gala programı için 8 Aralık 2016 günü Köln galasına, 9 Aralık 2016 günü ise Stuttgart galasına katılacak.
✎ Yönetmen Tolga Örnek 'Sen Benim Herşeyimsin' filmini, Instructions Not Included / Çocuk Büyütme Rehberi (2013) isimli Meksika yapımından uyarlayarak çekti. tt2378281

Sen Benim HerŞeyimsin (2016) Tolga Çevik ve Cengiz Bozkurt


Sen Benim HerŞeyimsin (2016) Oyuncuları

Tolga Çevik (Sedat Rolünde)
Melis Birkan (Pınar)
Cengiz Bozkurt (Birol)
Tuna Çevik
Tan Çevik
Reha Özcan
Hülya Gülşen
Tuncay Beyazıt
Cem Cücenoğlu
Ali Uyandıran
Şeniz Kurultay Gürakan
Demet İyigün
Munis Düşenkalkar
Emin Mecnunbeyli

6 yorum:

  1. Senden gördüğüm kadarıyla bu ara epey bir Türk filmi vizyona giriyor ya da girmiş. Epey bir zamandır unutulmaz filmler diye bir siteye takıldım ben. Orada hiç Türk filmi yok. Ama çok güzel filmler var

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Özellikle bu son haftalarda festivallerden ödül almış Türk filmleri sinemalarda gösterime giriyor. Yazın çok azdı, olanlarda korku komedi filmleriydi çoğunlukla...
      Elimin altında devamlı internet olmadığından sitelerden film izleyemiyorum. Ama yerli film bulundurmamak o sitenin genel politikası sanırım.
      Ama yerli veya yabancı fark etmiyor filmler farklı dünyalara pencereler acıyor izleyenlerine. Kaliteli film izlemek ayrı bir keyif ayrıca. İyi seyirler diliyorum :)

      Sil
  2. Uyarlamaları beğeniyorum ben.Asılları gibi olmuyor ama yine de güzel oluyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çocuk Büyütme Rehberi filminin aslına çok kısa olarak göz attım. Kendini kanıtlamış ödüller almış bir filmmiş. Türkiye'de sinemalarda Nisan 2014'te gösterilmiş ayrıca. Aslında her ikisini de peşpeşe izlemek lazım. Meksika ile Türkiye arasında İnanç, kültür, adalet anlayışı gibi farklı karşılaştırmalar yapılabilir böylece...
      Teşekkür ediyorum :)

      Sil
  3. Aslında benzeri konularda pek çok film izledik bu şekilde ama oyuncular da çok önemli diye düşünüyorum ve Tolga çevik'i başarılı buluyorum. Melis Birkan da başarılı bence. Bu tarz, içinde hem dram hem komedi barındıran filmleri seviyorum. Bir yandan gülerken bir yandan ağlamak iyi geliyor güzel paylaşımın için çok teşekkür ederim Zülalcim sevgiyle kal :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tolga Çevik sevdiğim oyunculardan. Bir ara tv den müptelasıydım onun :) Filmin fragmanını izledim. Tam da dediğin gibi film bir yandan güldürüp bir yandan ağlatacak gibi görünüyor. Bebekle başbaşa kaldığı sahneler özellikle merak ettiklerimden.
      Teşekkür ediyorum Zehracığım. Sevgiler diliyorum bende :)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön