31 Ekim 2016 Pazartesi

Satir Arasi Mim 1

Satır Arası Mim 1

Sevgili Kurabiyeci Miss / Zehra Ertuğrul tarafından mimlendiğim satır arası Mim 1 yazımla sizlerle birlikteyim. Sevgili Zehra birbirinden güzel yemek, tatlı tarifleriyle, bu postlara yazdığı giriş yazılarıyla ve sosyal olaylara karşı duyarlılığını gösterdiği yazilariyla benim olduğu gibi sizin de yüreğinizi fethetti biliyorum. 


Takip ettiğim bloglar onu zaten tanıyor ama tanımayanlar için bloguna buradan ulaşabilirsiniz. Kendisine beni mimlediği için buradan ayrıca teşekkür ediyorum. Sağol Zehracığım iyi ki varsın :)
  • Nasıl Blog Yazmaya Başladınız?

Blog dünyasına aynı zamanda arkadaşım olan Hilal sayesinde başladım. Kendisinin takip etmeyi çok sevdiğim bir sitesi "Binkelam" ve blogları var. Evden yapabileceğim bir hobi gözüyle başladığım ve girdiğim bu yolda 1 Eylül 2014'ten beri yazıyorum.  
  • Blogunda Daha Önce Yazmadığın Bir Tarzda Yazacak Olsan Bu Ne Olurdu?

Blog yazmaya haberseyri isimli blogumda başlamıştım. İçinde; film, yemek, spor, haber, sağlık, hobi, gezi, fotoğraf başlıkları vardı. Yetkin olsaydım teknoloji konusunda yazmayı isterdim.
  • Bloglarda Okumayı En Çok Sevdiğin Konular Nelerdir?

Başta filmler hakkında yazılanlar olmak üzere hobi, yemek tarifleri, teknolojik konular, siyaset, kitaplar, spor, hayat tecrübeleri ve gezi yazıları en çok ilgimi çeken konulardır. Bilgi almak için kişisel bakım ürünleri konusundaki yazıları da ayrıca takip ediyorum.
  • Hayatta En Çok Yapmak İstediğin Üç Şey Nedir?

Bu soruda duygusala bağlayıp 'hayatın içine karışmak' diye tek bir cevap vereceğim, gezince üç değil 300 tane yapmak istediğim şey bulurum ki!

Mimin doğasında olmasının haricinde severek takip ettiğim iki arkadaşımı mimliyorum. Adreslerine uğramayı ihmal etmeyiniz diyerek hayırlı günler diliyorum.

Blogunda birbirinden güzel filmler yayınlayan 'efsanevifilmizle' blogunun sahibi
  Ömer

"Daha eğlenceli, daha yenilikçi, daha aktif" mottosuyla yazılar yazan 'Yazıyoruz' bloğunun sahibi



10 yorum:

  1. Teknoloji konusu ben de yazmak isterdim :)
    Güzel bir mim olmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teknoloji cok geniş bir alana yayılmış durumda. Tüketici olarak doğru seçimler yapabilmek için günceli takip etmek o kadar zor ki. Çok hareketli bir konu. Ben yazamam ama siz yaparsiniz inşallah. Teşekkür ediyorum :)

      Sil
  2. Filmlerin dışında sizi tanımak güzel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kısa ve öz yazmaya çalıştım Yurdagül hanım. :) Mimin amacına ulaşmasına sevindim. Çok teşekkür ediyorum.😊

      Sil
  3. gayet hoş bir mim olmuş. Teknoloji geniş bir alan hakim olmak herkes için zor...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 2 yıl önce aldığım çamaşır makinesinin zamanlayicisinin ne kadar güzel bir özellik olduğunu yeni keşfeden biri olarak halim gerçekten içler acısı :)) Elimizin altındaki teknolijiyi kullanmak bile beceri istiyor. Teşekkür ediyorum :)

      Sil
  4. Bu mimleri en çok da belli konuda yoğunlaşıp kendisini pek belli etmeyen bloggerlar yapınca seviyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mimler sayesinde kendimi şöyle bir gösterip kaçıyorum :) Aslında diğer blogu iyice şahsileştirmek istiyorum. Hatta sizin tarzınızı seviyorum ve örnek almak istiyorum. Kısa yazılarla kullanabileceğim elimde o kadar çok fotoğraf var ki. Ama bir türlü vakit ayıramıyorum. Hep önceliği olan başka şeyler oluyor... Asistan tutacağım bu gidişle :))

      Sil
  5. Öncelikle beni kırmayıp mimi yaptığın için sonra da benim için sarfettiğin güzel sözler için çok ama çok teşekkür ederim Zülalcim gerçekten çok mutlu oldum =). Çok güzel bir mim olmuş senin her iki bloğunuda büyük bir zevkle takip eden biri olarak bu işi ne kadar titizlikle ve severek yaptığını biliyorum ve seni biraz daha yakından tanıdığıma çok sevindim. Sanırım mimler bu açıdan çok faydalı. Teknoloji gerçekten büyük bir derya ve tam öğrendim çözdüm dediğim de yeni bir şeyin çıkması inanılmaz =). Sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında biraz gecikerek yapabildim ama sanırım en erken cevapladığım mimlerden biri oldu bu yazım. Severek yazdım. Bu mimin ikincisini de aynı zamanda kaleme almaya çalıştığımdan yazım biraz kısa oldu gibi geldi, bu seferlik böyle olsun diyelim. Kurabiyecimiss benim taraftan böyle görünüyor. Has görünüyor güzel görünüyor. :) Tekrar teşekkür ediyorum Zehracığım, görüşmek dileğiyle :)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön