18 Ekim 2016 Salı

İkimizin Yerine (2016)

İkimizin Yerine (2016)

Yönetmenliğini Umur Turagay'ın üstlendiği Aşk, Dram türündeki İkimizin Yerine (2016) filmi 21 Ekim 2016 tarihinden itibaren sinemalarda izleyicisi ile buluşacak. Senaryosunu Pınar Bulut'un yazdığı yerli yapımın görüntü yönetmenliğini Yon Thomas yaptı. Müziklerde Ömer Bülent Ahunbay ve Mehmet Hakan Özer'in imzası bulunuyor. Çekimleri Mudanya, Bursa'da gerçekleştirilen film 126 dakika sürüyor. 


İkimizin Yerine Filmi Oyuncu Kadrosu

Serenay Sarıkaya (Çiçek), Nejat İşler (Doğan), Zerrin Tekindor (Anne), İştar Gökseven (Murat), Özgür Emre Yıldırım (Kudret), Merve Çağıran (Sevil), Aslı Bekiroğlu (Ceylan), Ergin Bal (Polis).

İkimizin Yerine (2016) Zerrin Tekindor

İkimizin Yerine (2016) Konusu

Başrollerini Nejat İşler ve Serenay Sarıkaya'nın paylaştığı filmde, küçük bir kasabada yaşayan Çiçek'in başından geçenleri izleyeceğiz. Genç bir kız olan Çiçek bir taşra kasabasında ailesinin isteklerine göre yaşamaktadır. Öğrenci olan Çiçek okulunda yeni göreve başlayan edebiyat öğretmeni Doğan'a âşık olur. Doğan ise her ne kadar bu aşka direnmeye çalışsa da Çiçek'ten uzak duramaz. Genç kızın sevdasının büyüklüğü zaten yaralı bir kalbi olan Doğan'ı iyileştirebilecek midir? İkili arasında geçenler, dostluklar, sırlar ve yalanlar bir zaman sonra bir ailenin kaderini derinden etkileyecektir. tt5934922

İkimizin Yerine (2016) Nejat İşler ve Serenay Sarıkaya

9 yorum:

  1. Ne zamandır vizyona girmesini bekliyordum mutlaka gideceğim tabii ki nejat işler için :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kadroda Zerrin Tekindor'da var. O da iyidir Naz :)

      Sil
  2. Güzel bir aşk hikayesine benziyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Film hakkında medyada hep sevmekle aşkla ilgili mutlu pozlar veren fotoğraflar paylaşıldı. Aşk hikayesi ama filmin mutlu sonla bitip bitmediğini çok merak ediyorum. İzleyip göreceğiz. Teşekkür ediyorum :)

      Sil
  3. Nejat İşler'Li projeleri özlemiştim. İnşallah izleyicisi bol olur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nejat İşler'in oynadığı Kaybedenler Külübü'nü izlemiştim. Ses getiren bir yapımdı. İkimizin Yerine sevilecek mi merak ediyorum. İzleyici sayısı için inşallah diyorum. Emeklerinin karşılığını alsınlar. Teşekkür ediyorum. :)

      Sil
  4. Nejat işler döndümü sinemaya ne güzel 😊. Beğendiğim bir oyuncu. Ama şu öğretmen öğrenci ilişkisi biraz düşündürücü tabii 🤔. Güzel anlatımına sağlık 😊. Sevgiyle huzurla kal.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Döndü evet, bizi bir daha üzmez inşallah.
      Film, aşk hikayesi ama statüleri farklı iki insan anlatıyor. Aile ve çevrenin tepkisi ne olacak mutluluğu yakalayabilecekler mi bunlar bir muamma...
      Teşekkür ediyorum:) Sevgiler.

      Sil
  5. İzledim filmi dün.Mantık hataları vardı.Neden Türk filmlerinde bu mantık hatalarına dikkat etmezler :(

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön