29 Eylül 2016 Perşembe

Rüzgarda Salınan Nilüfer (2015)

Rüzgarda Salınan Nilüfer (2015)

Senaristliğini ve yönetmenliğini Seren Yüce'nin üstlendiği Dram türündeki yerli film Rüzgarda Salınan Nilüfer (2015) 23 Eylül 2016 günü vizyona girdi. 108 dakika süren filmin görüntü yönetmenliğini Barış Özbiçer yaptı. Müziklerde ise Gökçe Akçelik'in imzası bulunuyor.
2015 yapımı olan "Rüzgarda Salınan Nilüfer" yönetmen Seren Yüce'nin ikinci uzun metrajlı filmi. Yönetmenin 2010 yapımı ilk filmi "Çoğunluk" ses getiren filmlerdendi.
Dram türündeki yapımın önemli rollerini Songül Öden (Handan rolünde), Tolga Tekin (Korhan), Tülay Günal (Şermin), Eraslan Sağlam (Aykut), Esme Madra, Taha Yusuf Tan (Poyraz), Serpil Göral (Sinem), Duru Lal Pekel (Aleyna) ve Serkan Keskin paylaştı.

Rüzgarda Salınan Nilüfer (2015) Konusu: 

İstanbul'un zengin semtlerinden birinde oturan ve sıradan bir hayat süren, Aleyna isminde bir kızları olan Korhan ve Handan çifti orta yaşlarına gelmiştir. Handan kendine meşgul etmek için sürekli hobiler bulmakta, Korhan'dan da her seferinde destek beklemektedir. Ancak Korhan evlilikleri boyunca bu uğraşların bir yere varmadığını görmüş artık eşine desteği ciddi anlamda bırakmıştır. Handan, son olarak yazar olan arkadaşı Şermin'e özenir ve yazmaya niyetlenir. Fakat Handan'ın bu arzusu kıskançlığa dönüşecek aileler arasındaki dengeyi bozmaya başlayacaktır. tt5143586

Rüzgarda Salınan Nilüfer (2015) Songül Öden

1 yorum:

  1. Bu ara bende filmlere takılmaya başladım. Epey film seyrediyorum bakalım..

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön