30 Ağustos 2016 Salı

The Light Between Oceans (2016)

Hayat Işığım (2016)

Derek Cianfrance'ın yönetmenliğini yaptığı Dram, Romantik türündeki film; The Light Between Oceans (2016) 2 Eylül 2016 günü vizyona giriyor. Derek Cianfrance'ın M.L. Stedman'in romanından sinemaya uyarladığı Türkçe adı Hayat Işığım (2016) olan film, ABD, İngiltere, Yeni Zelanda ortak yapımı ve 132 dakika sürüyor.

The Light Between Oceans (2016) Oyuncuları:

Michael Fassbender (Tom Sherbourne rolünde), Alicia Vikander (Isabel Graysmark), Rachel Weisz (Hannah Roennfeldt), Florence Clery (Lucy-Grace), Jack Thompson (Ralph Addicott), Thomas Unger (Bluey Smart), Jane Menelaus (Violet Graysmark), Garry Macdonald (Bill Graysmark), Anthony Hayes (Vernon Knuckey)...


Hayat Işığım - The Light Between Oceans (2016) Konusu:

Savaş gazisi olan Tom Sherbourne, Avustralya'nın izbe bir kıyısında deniz feneri bekçiliği yapmaktadır. Tom, Parageuse Kasabası'nda tanıştığı, savaşta kaybettiği ağabeylerinin yasını tutan karısı Isabel'le birlikte sakin bir hayat sürmektedir. Tom ve İsabel'in en büyük hayali bir bebeğe sahip olup mutluluklarını pekiştirmektir. Bir gün deniz onlara, içinde bir bebek ve ölü bir adamın bulunduğu bir sandal gönderir! İkili çok zor bir kararın eşiğindedir, Tom bebeğin ailesini bulmak taraftarıyken eşi İsabel karşı çıkar. Küçük kızı kendileri büyütmeye  karar verirler. tt2547584


Yönetmen Derek Cianfrance Hakkında: 

1974 ABD doğumlu yönetmen Derek Cianfrance'in yönetip senaryosunu yazdığı iki filmini izleme şansı bulmuştum. Her ikisi dramseverlere hitap edecek türden olan filmlerden, "Blue Valentine" filmini "The Place Beyond the Pines" a oranla daha çok sevdiğimi söylemeliyim. Bu iki yapımın oyuncu kadroları iyi seçilmişti.

Yönetmen Derek Cianfrance

Yönetmenin çektiği filmlerde, genel olarak aile olgusunu odak olarak aldığı dram türünü sevdiğini, bazen içine suç türünün hareketli sahnelerini de katarak izleyiciye sunduğunu söyleyebilirim.
Derek Cianfrance'nin Yönettiği Filmler:
- Babadan Oğula - The Place Beyond the Pines (2012) Suç İmdb puanı:7,3
- Aşk ve Küller - Blue Valentine (2010) Dram İmdb puanı: 7.4
- Brother Tied (1998) Dram İmdb Puanı: 7.7
- Hayat Işığım (2016) - The Light Between Oceans (2016) Dram

7 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Özellikle bu filmi metak ettim ben. Kadro iyi, yönetmen iyi. Dram seviyorsaniz kacirmayine derim. Teşekkür ediyorum; )

      Sil
  2. Hayat Işığım ilgimi çekti.Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zor bir konu ele alinmiş. Bebek bulup buyutup sonra da gerçek annesini buluyorlar. İzlenesi bir film bence. Teşekkür ediyorum :)

      Sil
  3. Güzel bir filme benziyor.Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayat ışiğım filminde melodram havası sezdim. Umarim begenirsiniz:)

      Sil
  4. Bazen dram seviyorum bazen hassas dönemlerimde çok üzülüyorum izlerken.

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön