21 Temmuz 2016 Perşembe

Amman Hocam 2 - Les Profs 2 (2015)

Les Profs 2 (2015) 

Yönetmenliğini Pierre-François Martin-Laval'ın üstlendiği Amman Hocam 2 - Les Profs 2 (2015) filmi 22 Temmuz 2016 günü vizyona giriyor. Senaryosu Erroc ve Mathias Gavarry tarafından yazılan Fransa yapımı Komedi filmi 92 dakika sürüyor.
***
Filmin önemli rollerinde; Kev Adams (Boulard), Isabelle Nanty (Gladys, İngilizce öğretmeni), Didier Bourdon (Cutiro, Tirocu), Pierre-François Martin-Laval (Antoine Polochon), Arnaud Ducret (Eric, spor öğretmeni), Stefi Celma (Amina, Fransızca öğretmeni), Raymond Bouchard (Maurice, felsefe öğretmeni), Fred Tousch (Albert, kimya öğretmeni), Gaia Weiss (Vivienne) ve Vivienne Vermes (Kraliçe II. Elizabeth) yer alıyor.
***
İlki 2013 yılında çekilen Les Profs ülkemizde 8 Ocak 2016 tarihinde sinemalarda oynatılmıştı. Gençler için bir durum komedisi olarak tanımlanabilecek filmin ilk çevriminin konusunu buradan okuyabilirsiniz.


Amman Hocam 2 - Les Profs 2 (2015) Konusu:

İngiltere Kraliçe'sinin dâhil olduğu gizli bir görevle, Fransa'nın en kötü iki öğretmeni İngiltere'ye gider. Dunces Kralı Boulard ile beraber gittikleri ülkenin en iyi okulu, şaşırtıcı bir şekilde Harry Potter'ın Hogwarts Okulu'na benzemektedir. İki öğretmen en iyi bildikleri metodları zeki öğrencilere karşı uygulamaya geçerler. tt3713944

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön