8 Haziran 2016 Çarşamba

The Conjuring 2 (2016)

Korku Seansı 2 - The Conjuring 2 (2016)

Yönetmenliğini James Wan'ın yaptığı devam filmi The Conjuring 2 (2016) 10 Haziran 2016 tarihinde izleyicileri ile buluşuyor. Senaryosunu Carey Hayes, Chad Hayes ve James Wan'ın kaleme aldığı Korku türündeki ABD yapımı 133 dakika sürüyor. 
***
Türkçe ismi "Korku Seansı 2", orijinal adı "The Conjuring 2: The Enfield Poltergeist" olan filmin müzikleri; Joseph Bishara, görüntü yönetmenliği ise Don Burgess tarafından yapıldı. Bir çok tanınmış filmde görüntü yönetmenliği yapan Burgess, 1994 yapımı "Forrest Gump" filmi ile Oscar için o yılın En İyi Görüntü Yönetmeni adayları arasındaydı.

The Conjuring 2 (2016) Afiş

Oyuncular:

Patrick Wilson (Ed Warren), Vera Farmiga (Lorraine Warren), Franka Potente (Anita Gregory), Madison Wolfe (Janet Hodgson), Simon Delaney (Vic Nottingham), Simon McBurney (Maurice Grosse), Frances O'Connor (Peggy Hodgson-Bekâr Anne), Benjamin Haigh (Kekeme Billy Hodgson), Patrick McAuley (Johnny Hodgson), Lauren Esposito (Margaret Hodgson)

Korku Seansı 2 - The Conjuring 2 (2016) Konusu:

Ed ve Lorraine Warren çifti bu kez Londra'nın kuzeyinde yardıma ihtiyacı olan bekâr bir annenin yanına giderler. Bekâr anne Peggy Hodgson, 10 yaşlarındaki küçük kızının davranışları yüzünden zor durumdadır. Kilise bu yüzden Warren çiftini çağırmıştır. Şeytan ve cinlerin varlığını araştıran Warren çifti, anne ve çocuklarına yakınlık duymuş, olağanüstü garip ve korku dolu olayların üzerine gitmeye karar vermiştir. tt3065204

Serideki Filmler:

The Conjuring   (2013)  İmdb P: 7.5
The Conjuring 2 (2016)  İmdb P: 8.9 (Film Amerika'da bizde olduğu gibi 10 Haziran 2016 tarihinden itibaren gösterilecek)

The Conjuring 2 (2016) Filmin Yönetmeni James Wan

James Wan (Yönetmen);

1977 doğumlu yönetmenin filmografisine çok kısa olarak yer vermek istiyorum.
Testere - Saw seri filmleri.
Ruhlar Bölgesi - İnsidious seri filmleri.
Hızlı ve Öfkeli-7
Korku Seansı - The Conjuring seri filmleri.

8 yorum:

  1. Konusuna baktığımda son dönemin klasik korku filmlerinden birisi gibi görünüyor.Yani the conjuring de izlenecekler listeme girdi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Paranormal olaylardan esinlenerek çekilmiş bir filmmiş. Ben izlemedim ama genel yorumlardan anladığım çizgi üstü bir film olduğu yönünde. Teşekkürler :)

      Sil
  2. Korku seansı 1 i izlemiştim. 2 ye de bakarız artık teşekkürler zülal paylaşım için.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başrol oyuncuları tanıdık gelecektir. İkinci filmde de aynı oyuncular rol almış... İngiltere'de görülen bir olay üzerine çekildiği söyleniyor. Afişte de benzer bir bilgi var. Ben teşekkür ederim. :)

      Sil
  3. Ayy gerim gerim gerildiğim dizinin 2.si geliyor işte :) Sinemaya benimle birlikte gelecek birini bulmam lazım :) Eşim böyle filmleri sevmiyor da..

    YanıtlaSil
  4. Gerilim ve korku severlerin beğeneceğine dair bir izlenim yarattı bende.. Çok fazla korku filmi izleyemediğim için konusunu okumakla yetineceğim. :) sevgiler...

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön