28 Haziran 2016 Salı

Arınma Gecesi: Seçim Yılı (2016)

Arınma Gecesi: Seçim Yılı (2016)

Yönetmenliğini ve senaristliğini James DeMonaco'nun yaptığı serinin 3. filmi olan Arınma Gecesi: Seçim Yılı (2016) 1 Temmuz 2016'da vizyona giriyor. Aksiyon, Gerilim, Korku, Bilim Kurgu türlerinde olan film 105 dakika sürüyor. ABD ve Fransa ortak yapımı olan filmin orjinal ismi; The Purge: Election Year (2016). Diğer ismi 'The Purge 3' olan filmin görüntü yönetmenliğini ise Jacques Jouffret üstleniyor.
***
Oyuncu Kadrosu: Frank Grillo (Çavuş Barnes), Elizabeth Mitchell (Senatör 'Charlie' Roan), Mykelti Williamson, Ethan Phillips (Şef Couper), Raymond J. Barry (Caleb Warrens), Kimberly Howe (Kız öğrenci #4), Edwin Hodge, Terry Serpico (Earl), Kyle Secor, Kristen Annese (Audience Member), Stephanie McIntyre (Mağaza Çalışanı), Joseph Julian Soria, Leah Procito (Hemşire), Pamela Figueiredo Wilcox (Seçmen), David Aaron Baker (Thomas Roselane)...


Arınma Gecesi: Seçim Yılı (2016) Konusu:

Amerika'da yılda bir kez gerçekleştirilen ve 12 saatliğine anarşinin hüküm sürdüğü Arınma Gecesi'nde 2025 yılına gelindiğinde, yabancı ülkelerden gelenlerin de katılmasına izin verilmiştir. Arınma Gecesi'nin kaldırılması için çalışmalar yapan ve başarıyı yakalamak üzere olan Başkan adayı Senatör Charlie Roan halkın büyük desteğiyle birlikte çok miktarda tehdit de almaktadır. Polisliği bırakan Çavuş Barnes, Senatör Roan'ın baş güvenlik sorumlusu olmuştur. Arınma Günü'nün gecesinde senatörü ortadan kaldırmak isteyen güçler harekete geçtiklerinde Barnes ve Senatör sokaklara inmek zorunda kalır. 12 saat sürecek bir sürek avı başlamıştır. tt4094724
 *** 
Arınma Gecesi filmlerindeki çıkış noktasını, dolup taşan hapishanelerin yükünü hafifletmek amacı oluşturmaktadır. İnsanlar polise gitmeden suçlulara hesap sormayı kendi bildikleri yoldan yapacaklar, 12 saat boyunca alacakları intikam için polis tarafından suçlanmayacaklardır... Serinin hiç bir filmini izlemedim ancak konularına baktığımda bu sonuca ulaştığımı belirteyim. İzlemiş olan varsa seri hakkında genel yorum alabilirim. İyi seyirler diliyorum.
*** 
James DeMonaco'yı serideki tüm filmlerin senaryo yazarı ve yönetmeni olarak görüyoruz. The Purge serisinde bulunan filmler:
- Arınma Gecesi (2013)
- Arınma Gecesi: Anarşi (2014)
- Arınma Gecesi 3: Seçim Yılı (2016)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön