13 Ekim 2016 Perşembe

Yolsuzlar Çetesi (2016)

Yolsuzlar Çetesi (2016)

"Bir Varoluş Hikayesi"
Ali Ayyıldız'ın yönetmenliğini üstlendiği Yolsuzlar Çetesi (2016) isimli Komedi türündeki yerli film 14 Ekim 2016 günü vizyona giriyor. Ali Ayyıldız ve Tufan Bora'nın senaryosunu yazdığı filmin görüntü yönetmenliğini Serdar Özdemir yapıyor. 


Filmin önemli rollerini Osman Sonant (Kamil rolünde), Beyti Engin (Fiko), Kadir Çöpdemir (Rıfat), Pascal Nouma (Süleyman), Burak Güneş, Özge Sezince Varley (Gülay), Ali Tutal, Yakup Yavru, Heijan, Mesut Can Tomay (Taki) paylaşıyor. 
***
Yolsuzlar Çetesi filminin galası, oyuncuların ve davetlilerin eşliğinde Levent - Özdilek Alışveriş Merkezi'nde 11 Ekim tarihinde gerçekleştirildi...
Ayrıca filmde, Kadir Çöpdemir ve bir zamanlar Beşiktaş kulübünde top koşturan Pascal Nouma birbirlerine düşman iki mafya babasını canlandırıyor. 



Yolsuzlar Çetesi (2016) Konusu

Kamil ve Fiko ailelerinin evlerini ipotek ederek bankadan ve tefeci Rıfat'tan aldıkları paralarla mahallelerinde bir büfe açmış, var olma mücadelesi veren iki kafa dengi arkadaştır. Kamil, Gülay'ı sevmekte evlenmeyi düşünmektedir. 

Yolsuzlar Çetesi (2016), Özge Sezince'yi Gülay karakterinde izleyeceğiz
Fakat para aldıkları Rıfat, hem evleri hem de dükkanı almak için elindeki senedin ödeme tarihini bir hayli erkene çekince ikili sıkışır. İşlerini toparlayıp para kazanmak için mahallenin bitirim öğrencisi Cafer ile anlaşırlar. İkilinin para kazandığını gören Rıfat dükkanlarını yakarak onları yeniden zor duruma düşürür. Fiko ile Kamil, başka işler bularak Rıfat'a olan borçlarını denkleştirmeye çalışırken başka bir mafya babası olan Süleyman ile Rıfat'ın savaşının tam ortalarına düşerler.




Yolsuzlar Çetesi filminin kadrosu, Usta'nın, Neşet Ertaş'ın türküsünü seslendirmiş, paylaşmadan duramadım. Keyifli dinlemeler diliyorum. 
Bahçe Duvarından aştım
Sarmaşık güllere dolaştım
Öptüm sevdim helalleştim
Yanıyorum hele... 

2 yorum:

  1. Bu ara vizyona baya Türk filmi girdi :)

    YanıtlaSil
  2. Uzun adam ünlü oldu galiba hahah şaka bir tarafa eğlenceli bir iş gibi

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön