16 Mart 2024 Cumartesi

Sırrını Biliyorum (2024)

Sırrını Biliyorum (2024)

Battal Karslıoğlu'nun yönettiği Dram türündeki Sırrını Biliyorum (2024), küçük bir kız çocuğunun kalbinin derinliklerindeki en saf duygularıyla annesinin hastalığını alışılmadık bir çözüm bulmak için verdiği çabayı anlatıyor. Timur Acar, Didem Balçın, Beren Gençalp ve Reha Özcan'ın başrollerini paylaştığı 106 dakika süren filmin çekimleri Bursa'da gerçekleştirildi.

Yapımcılığını Trio Pictures A.Ş.'nin üstlendiği yerli yapım Sırrını Biliyorum A90 Pictures dağıtımıyla 22 Mart 2024 günü vizyona girecek.

Sırrını Biliyorum (2024) Poster

Sırrını Biliyorum (2024) Konusu:

Beynindeki tümör nedeniyle ölümle burun buruna gelen annesi Roza'yı bir vampirin ısırmasını ve onun da ölümsüz olmasını sağlamak için ‘kendince’ çözümler bulan Nora, neyin içine girdiğinin hiç de farkında değildir. Nora'nın gizemli komşusu, karanlık geçmişinden kurtulmaya ve kendine yeni bir hayat kurmaya çalışan Kenan’ın tek hayali, huzur evinde yatan annesini alarak uzaklara gitmektir. Kendisini vampir zanneden minik kızın hayalini yerle bir etmemekle, bir türlü peşini bırakmayan geçmişi arasında kalan Kenan, bir karar vermek zorundadır.

Vizyon Tarihi: 22 Mart 2024

Yönetmen: Battal Karslıoğlu / Senaryo: Battal Karslıoğlu, Ebru Erdemoğlu / Görüntü Yönetmeni: Alper Soykan / Müzik: Saki Çimen / Dağıtımcı: A90 Pictures / Şirket: Trio Pictures A.Ş. / Türkiye / 2024 / Süre: 106 dakika / Dram / Derecelendirme: 13+

Oyuncu Kadrosu:
Timur Acar (Kenan-Sihirbaz)
Didem Balçın (Roza)
Beren Gençalp (Nora)
Reha Özcan
Eda Özerkan
Kahraman Sivri
Mihriban Er
Sedef Şahin
Alihan Türkdemir
Soner Türker
Konuk Oyuncular: Serhat Özcan, Alper Atak, Zeynep Gülmez

1 yorum:

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön