6 Mart 2024 Çarşamba

Rahha (2023)

Rahha (2023)

İlker Çavga'nın yazıp yönettiği Rahha (2023) filminde, bitirme tezi için Afyonkarahisar'a giden ve lanetli bir bilezik bulan öğrencilerin başına gelenler anlatılıyor.

Apah Yapım ve 3ey Film Yapım tarafından üretilen yerli korku filmi Rahha, 8 Mart 2024 günü CJ ENM dağıtımıyla izleyici ile buluşacak.

Rahha (2023) Poster

Rahha (2023) Konusu:

Rahha, define cinlerinin atası ve en tehlikelisidir. Çok eski çağlarda bir Kral, ölümcül bir hastalığa yakalanınca çok sevdiği Kraliçesinin kendisiyle birlikte gömülmesini vasiyet eder. Kral, düğününde Kraliçesine hediye ettiği bileziği Rahha’ya sunar. Rahha Kraliçeyi öldürecek, bilezik kendisinde kalacaktır. Kral öldüğünde Rahha anlaşmaya uymaz ve Kraliçeye büyü yapar, onu kendi kalesi Azdavay'a hapseder. Bileziği de Kralla birlikte kurgana gömer. Büyü ancak bu bilezik kurgandan çıktığında bozulacaktır... Bitirme tezi için paranormal bir olayı kaydetmek üzere Ufuk, Berre, Simge, Atakan ve İlker Afyonkarahisar'a gider. Kurgan yakınında bir röportaj sırasında ekip üyelerinden Atakan bir bilezik bulup kimse görmeden cebine atar. İşte o an bin yıllık mühür ve büyü bozulur. Kraliçe serbest kalır. Öfkeden deliye dönen Rahha ekibi birbirine düşman eder.

Vizyon Tarihi: 8 Mart 2024

Yönetmen-Senaryo: İlker Çavga / Görüntü Yönetmeni: Ahmet Yaşar Gümüş / Müzik: Dean Harvey / Dağıtımcı: CJ ENM / Şirket: Apah Yapım, 3ey Film Yapım / Türkiye / 2023 / Süre: 110 dakika / Korku / Derecelendirme: 16+

Oyuncu Kadrosu:

Günce Ateş, Ulukan Ağdaş, Ayça Çataltaş, Furkan Karaca, Yavuz Çetin

2 yorum:

  1. böyle isimleri nerden buluyolar. rahha gibi :)

    YanıtlaSil
  2. Arka plandaki hikaye dikkat çekici ve farklıymış. Filmi merak ettim. Kraliçe serbest kalınca ne yapacak, kötü mü o da acaba? :)

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön