7 Mart 2024 Perşembe

Minik Fare ve Sevimli Ayının Maceraları (2022)

Minik Fare ve Sevimli Ayının Maceraları (2022)

2000 yılında ölen Belçikalı çizgi roman yazarı Gabrielle Vincent'ın eserine dayanan Ernest ve Célestine'in maceraları, Minik Fare ve Sevimli Ayının Maceraları (2022) filmiyle evrenlerini bir kez daha genişletti. 2012 yılında çekilen ilk film "Ernest ve Célestine", beklenmedik iki arkadaşın, bir fare ve bir ayının keyifli ve macera dolu hikayesini anlatmış o yıl Oscar Adaylarının arasında yer almıştı.

Jean-Christophe Roger ve Julien Chheng yönettikleri 2022 yapımı "Le voyage en Charabie" orjinal adlı filmlerinde, Ayı Ernest'in kırılan kemanını tamir ettirmek için fare Celestine ile ülkesine dönüşünü ve iki arkadaşın orada büyük bir sürprizle karşılaşmalarını izleyeceğiz.

Karavan Film'in ülkemize getirdiği Fransa, Lüksemburg ortak yapımı olan Animasyon, Chantier dağıtım ile 8 Mart 2024 günü gösterime girecek.

Minik Fare ve Sevimli Ayının Maceraları (2022)

Minik Fare ve Sevimli Ayının Maceraları (2022) Konusu:

Célestine, Ernest'in değerli kemanını taşımaya çalışırken yanlışlıkla onu merdivenlerden aşağı düşürür. Arkadaşının "Stradivarous"u kırıldığında kullanılamaz hale gelir. Enerjik küçük fare, beceriksizliğini telafi etmek için huysuz ayının Charabie'ye gidip kemanı onu yaratan lutiyeye tamir ettirmesini önerir. Ernest, kendi ülkesine dönmek istemese de Célestine'in heyecanına kapılır ve ikisi yola koyulur. Ernest ve Célestine oraya vardıklarında müziğin saçma bir yasayla birkaç yıldır ülke çapında yasaklandığını keşfedecektir.

Minik Fare ve Sevimli Ayının Maceraları (2022) Ernest ve Celestine
Vizyon Tarihi: 8 Mart 2024

Diğer Adları: Le voyage en Charabie, Ernest and Celestine: A Trip to Gibberitia / Yönetmen: Jean-Christophe Roger, Julien Chheng / Senaryo: Guillaume Mautalent, Sébastien Oursel / Görüntü Yönetmeni: / Müzik: Vincent Courtois / Dağıtımcı: Chantier / Şirket: Karavan Film / Fransa, Lüksemburg / 2024 / Süre: 80 dakika / Macera, Animasyon, Aile / Derecelendirme: Genel İzleyici Kitlesi

1 yorum:

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön