23 Mart 2024 Cumartesi

Gudubet Ölmek İstemiyorum | Korku Gerilim

Gudubet (Ölmek İstemiyorum) (2022)

Mehmet Tan ve Abdullah Kırmızıkaya'nın yapımcılığını üstlendiği Gudubet Ölmek İstemiyorum Korku, Gerilim türünde bir yapım. 70 dakika süreli yerli filmde aile mirasına tek başına sahip olmak isteyen hırslı bir kadının yaptıklarını izleyeceğiz. Filme adını veren Gudubet'i (Nimet) ise bir kız çocuğu canlandırıyor.

MC Film dağıtımıyla yakında vizyona girecek olan filmin yönetmenliğini Mehmet Tan üstlendi. Başrolleri ise Bahar Tutkum Ertok ve Abdullah Kırmızıkaya canlandırdı.

Gudubet (Ölmek İstemiyorum) Korku Gerilim

Gudubet (Ölmek İstemiyorum) (2022) Konusu:

Handan Hanım bir malikânede tek başına yaşayan çok zengin bir kadındır. Funda, Senem, Neslihan adında 3 kızı Haluk adında 1 oğlu ve Nimet (Gudubet ) adında bir torunu onun yasal mirasçısıdır. Funda hırslı bir kadın olduğundan ailede problemli gördüğü tüm kardeşlerini öldürüp ailenin mirasına tek başına sahip olmak ister. Bu amaçla kiralık katil tutarak başta annesi ve kardeşleri olmak üzere tüm aileyi tek tek öldürtür. Ancak yaşanan cinayetlere gudubet şahit olunca katilin planları değişir.

Vizyon Tarihi: Ertelendi

Yönetmen: Mehmet Tan / Senaryo: Yılmaz Suvacı / Görüntü Yönetmeni: Uğur Başar / Müzik: Tolga Çolak / Dağıtımcı: MC Film / Şirket: Yiğit Film / Türkiye / 2022 / Süre: 70' / Korku, Gerilim / Derecelendirme:

Oyuncu Kadrosu:

Bahar Tutkum Ertok, Abdullah Kırmızıkaya, Belma Memati, Öykü Şahin, Tevfik Polat, Yaşar Üzer, İlke Sun, Yaşar Miraç Lök

Güncelleme: 25.03.2024

*29 Mart 2024 günü vizyona girecek olan film ertelendi

3 yorum:

  1. Ben bu filme ısınamadım. :) Ne demek miras için ailesini öldürtmek...İnanın, özetini okurken gerildim, izlemeye kalksam saçımı başımı yolarım galiba. :)
    Paylaşım için teşekkür ediyorum size.

    YanıtlaSil
  2. Ölmek istemiyorum sözü bana bir haberi hatırlattı. Kimse ölmek istemez sanırım. Film fena görünmüyor bakmak gerekiyor. 😊

    YanıtlaSil
  3. perili ev yani bu konular hiç tükenmiyor :)

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön