9 Şubat 2024 Cuma

İyi Bir Aile Değiliz | Komedi

İyi Bir Aile Değiliz Komedi

Haki Biçici'nin yazıp yönettiği İyi Bir Aile Değiliz Komedi türünde ve babalarının beklenmedik ölümüyle kendilerini tahmin edilemeyecek olaylar silsilesi içinde bulan bir ailenin hikâyesini anlatıyor. Olayların merkezindeki Murat karakterini Kaan Yıldırım canlandırırken diğer rollerde Erkan Kolçak Köstendil, Sarp Apak, Derya Karadaş ve Şinasi Yurtsever gibi oyuncular bulunuyor.

İyi Bir Aile Değiliz (2024)
İyi Bir Aile Değiliz, Komedi Poster

İyi Bir Aile Değiliz (2024) Konusu:

Murat, babasının ölümü sebebiyle hayatının en tuhaf aile buluşmasına katlanmak zorundadır. Akrabalar rahmetliyi köylerindeki aile mezarlığına defnetmek isterken Murat bu adetlerin eskide kaldığını, İstanbul’da bu işi organize edeceğini söyler. Murat, babasını kaybetmenin üzüntüsü içindeyken, bir de bu hengamede cenaze kaybolur. Artık Murat'ın gözünde tüm aile üyeleri şüpheli durumdadır! İlaçlarını içse aslında iyi çocuk olan kuzen Hızır, rahatsız edici şekilde yardım sever diğer kuzen Sinan, ailenin ayaklı gazetesi Çiçek, işbirlikçi kapıcı ve tüm diğer garip aile üyeleri 24 saat süren bu hengamede Murat'ı giderek çileden çıkartırlar.

Vizyon Tarihi: 9 Şubat 2024

Yönetmen-Senaryo: Haki Biçici / Görüntü Yönetmeni: Emre Pekçakır / Müzik: Mert Oktan / Dağıtımcı: A90 Pictures / Şirket: Olympos Films / Türkiye / 2024 / Süre: 97dakika / Komedi / Derecelendirme: 13+

Oyuncu Kadrosu:

Kaan Yıldırım, Erkan Kolçak Köstendil, Sarp Apak, Derya Karadaş, Şinasi Yurtsever, Melisa Doğu, Tarhan Karagöz, Nergis Çorakçı, Vedat Erincin, Asiye Dinçsoy, Yakup Turgut

6 yorum:

  1. Komedi olması, benim açımdan izlenmeye değer bir film...Umarım izleme şansı bulurum. :)
    Teşekkür ediyorum paylaşım için.

    YanıtlaSil
  2. 😅 Cenazenin kaybolmasının ardından kesin çok alakasız bir şey çıkar. Diğerleri de boşuna birbirini yer.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yönetmenin anılarından yola çıkılarak çekildiğini duymuştum, yani yanlış hatırlamıyorsam. İlginç bir yapım gibi duruyor. İzleyip göreceğiz :)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön