5 Şubat 2024 Pazartesi

Harika Kanatlar: Maksimum Hız Animasyon

Harika Kanatlar: Maksimum Hız Animasyon

Güney Kore yapımı Animasyon Harika Kanatlar: Maksimum Hız dublajlı olarak sinemalara geliyor. Xiaoqing Cai ve Cai Dongqing ikilisinin yönettiği animasyonda dünyanın en hızlı uçağı olan Jett, dünyayı şaka kazalarından ve şakacı bir kötüden korumak için sevimli Fei ve ekiple birlikte maceradan maceraya koşuyor. CJ ENM dağıtımıyla sinemalara gelecek olan Super Wings (2023) filmi 89 dakika sürüyor.

super wings
Harika Kanatlar: Maksimum Hız Animasyon

Harika Kanatlar: Maksimum Hız - Super Wings (2023) Konusu:

Dünya'nın kahramanları Harika Kanatlar, Jett'in en hızlı jetiyle sevimli Fei'yi partiye ulaştırmaya çalışırken, Şehir Şakacısı Billy Willy'nin kötü planıyla karşı karşıya kalırlar! Fei'nin annesi kaçırılınca, Jett ve Fei birlikte çalışarak gizemli ipuçlarını takip ederler. Harika Kanatlar ekibi yardıma gelir ve renkli bir macera başlar! Uzayda başlayan savaşta, Jett ve Fei birlikte çalışarak dünyayı kurtarır ve çocuklardan gelen sevgiyle dolu bir sona ulaşırlar.

Harika Kanatlar: Maksimum Hız Animasyon Kahramanları
Vizyon Tarihi: 9 Şubat 2024

Diğer Adı: Super Wings / Yönetmenler: Xiaoqing Cai, Cai Dongqing/ Müzik: Seung-Hyuk Kang / Dağıtımcı: CJ ENM / Şirket: Union Yapım / Güney Kore / 2023 / Süre: 89 dakika / Animasyon, Macera / Derecelendirme: 6A

3 yorum:

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön