2 Şubat 2024 Cuma

2 Şubat 2024 Vizyona Giren Filmler

2 Şubat 2024 Vizyona Giren Filmler

2 Şubat 2024 vizyona giren filmler listesinde yedi film bulunuyor. İkisi yerli olan yapımlardan Bars, Anadolu Parsı'nın peşindeki iki zoologun yaşadıklarını anlatıyor. Yabancı yapımlardan olan Öğretmenler Odası bir İlker Çatak filmi ve En İyi Uluslararası Film dalında Oscar Adaylığı bulunuyor.

Öğretmenler Odası - The Teachers' Lounge (2023)

İlker Çatak'ın yönettiği, Almanya'nın Uluslararası Film dalında 15 filmlik listesinde Oscar adayı olan bol ödüllü The Teachers' Longue (2023) filminin konusu bir okulda geçiyor. Öğretmen Carla Nowak, öğrencilerinden birinin hırsızlık yaptığından şüphelenilince meselenin özüne inmeye karar verir. İdealleri ile okul sistemi arasında sıkışıp kalan eylemlerinin sonuçları, genç öğretmeni tehlikeli sulara sürükleyecektir. 👉Öğretmenler Odası

Bars (2023)

Orçun Köksal'ın yazıp yönettiği Bars (2023) 👉 Bars geçtiğimiz yıl İstanbul Film Festivali'nde ilk filmlere verilen Seyfi Teoman En İyi İlk Film Ödülü'nü kazandı. Bars (Tulliana) filminde iki zoolog, soyu tükenmiş olan Anadolu parsına dair bir iz bulabilmek için Anadolu’da bir yolculuğa çıkıyor. 109 dakika süren filmde iki zooloğu Münir Can Cindoruk ve Görkem Kasal canlandırıyor.

Argylle Gizli Casus - Argylle (2024)

Fantastik casusluk gerilimi Argylle: Gizli Casus - Argylle, kadrosundaki ödüllü ve yıldız oyuncularla dikkat çekiyor. Filmin yönetmenliğini ise Kingsman serisinin yönetmeni olan Matthew Vaughn üstleniyor... Sakin yaşayan ve çok satan casusluk romanları serisinin münzevi yazarı Elly'nin merkezinde olduğu filmde, yazdığı kitaptakiler gerçek bir suç örgütünün yaptıklarıyla örtüşmeye başlayınca Elly ve kedisi için sakin geçen günlerin sonuna geliniyor.

Sadık Ahmet (2024)

119 dakika süren Dram, Biyografi türlerindeki yerli yapımda Yunanistan'da yaşayan Batı Trakya Türklerinin yaşadığı zulme karşı siyasi bir mücadele veren Dr. Sadık Ahmet'in hayatı anlatılıyor.

Aşk Mevsimi (2024)

Dram Romantik türlerindeki Aşk Mevsimi (2024) adlı yerli yapımın kadrosunda Dilan Çiçek Deniz, Cem Yiğit Üzümoğlu ve Fırat Tanış bulunuyor... Ali Yaman ve Şirin’in genç yaşlarda Bozcaada’da başlayan arkadaşlıkları yıllar ilerledikçe içinden çıkılmaz bir hal alır. Tekrar görüşeceklerine dair söz vermelerine rağmen ikisinin de farklı anlarda hissettiği aşk mevsimleri bir türlü aynı anda gerçekleşmez.

Efsane (2024) 2 Şubat 2024

Ahmet Kural ve Cengiz Bozkurt'un başrollerini paylaştığı Komedi türündeki Efsane, şifalı bir yoğurdun sırrına sahip bir ailenin başından geçen komik olayları anlatıyor.

Hannas 2 (2023)

Gökhan Arı'nın yönettiği Hannas 2, korku türünde 79 dakika sürüyor. Hannas 2, ailelerinin ilişkilerine onay vermemesi sonrası birlikte şehir dışına kaçan ve bir tanıdıklarının evinde kalan Ali ve Jale'nin, burada şahit oldukları paranormal olayları anlatıyor.

3 yorum:

  1. öğretmenler odası nı izliycaz tabisi :)

    YanıtlaSil
  2. Bir aksilik olmazsa ben de Öğretmenler Odası'nı izleyeceğim sanki... Hem bana yakın bir AVM'de:)

    YanıtlaSil
  3. Filmi izledim ve bayıldım, bugün filme ve güne dair akşamüstü bir yazım yayında olacak:)

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön