16 Şubat 2024 Cuma

16 Şubat 2024 Vizyona Giren Filmler

16 Şubat 2024 Vizyona Giren Filmler

16 Şubat 2024 Vizyona Giren Filmler listesinde beşi yerli olmak üzere sekiz yeni film bulunuyor.

Zaferin Rengi (2024)

Film, Milli Mücadele'nin zaferle sonuçlanmasının arifesinde, hâlâ işgal altında olan İstanbul'da Harington Kupası kapsamında karşı karşıya geldiği Birleşik Krallık işgal kuvvetleri karma futbol takımına karşı zafer elde eden Fenerbahçe'nin bu galibiyetini, istiklâl mücadelesinde yer alan dönemin önemli isimleri eşliğinde anlatıyor...Abdullah Oğuz'un yönettiği Dram, Tarihi türlerindeki dönem filmi Zaferin Rengi (2024) 157 dakika sürüyor

Dört Kız Kardeş - Four Daughters (2023)

2015 yılında Tunus'ta kaybolan iki kız kardeşin yasını tutan bir ailenin gerçek hikâyesine odaklanan filmin yönetmenliğini Kaouther Ben Hania üstlendi. Tunus'un Oscar adayı olan Belgesel Dram türlerindeki yapım 107 dakika sürüyor.

Bob Marley: One Love (2024)

Film, sevgi ve birlik mesajıyla nesillere ilham veren bir ikonun hayatını ve müziğini konu alıyor. Filmde, Bob'un zorlukların üstesinden gelme konusundaki güçlü öyküsünü ve devrim niteliğindeki müziğinin ardındaki yolculuğunu takip ediyoruz. ABD yapımı Biyografi türündeki yapım 107 dakika.

Madame Web (2024)

New York City'de ve Peru'nun Amazon ormanlarında geçen Marvel Comics karakterlerine dayalı süper kahraman aksiyon filmi Madame Web'in başrolünde Dakota Johnson oynuyor... New York İtfaiye Departmanında sağlık görevlisi olarak çalışan Cassandra "Cassie" travmatik bir olay yaşar ve gelecekte olacakları görmeye başladığını fark eder. Cassandra Webb, ilerleyen dönemde örümcek güçleriyle farklı süper kahramanlara evrilecek üç genç kadını, yeni yetenekleri sayesinde bulur ve hayatlarını tehdit eden bir tehlikeden korumaya çalışır.

Hatıran Yeter (2024)

Kaçarak evlenen Adem ve Zehra’nın Baha adında bir oğulları olur. Baha, bebekken geçirdiği menenjit hastalığı neticesinde işitme yetisini kaybeder. Yaşıtlarından çok daha zorlu ve yalnız bir çocukluk geçiren Baha’nın hayatı, kendisi gibi sağır ve dilsiz olan Leyla’yla tanışmasıyla değişir. İki genç birbirine âşık olur. Ancak mutluluklarının önüne büyük engeller çıkacak, Baha’nın bu aşkın meyvesi olan kızı Yeşim’e kavuşabilmek için büyük mücadeleler vermesi gerekecektir... 138 dakika süren Dram Romantik türlerindeki Hatıran Yeter filminin yönetmenliğini Ömer Faruk Yardımcı üstleniyor.

Kral Şakir: Devler Uyandı (2024)

Yerli Animasyonda, meşhur bir teknoloji firması, yapay zeka ile hareket edebilen mobil elektronik cihazlar geliştirmiştir. Şakir ve ailesi de bu firmanın yaptığı ürünlere hayranlık beslemektedir. Fakat Şirket’in sahibi Harun adındaki yatırımcı, geçmişte Şakir’in babaannesi olan arkeolog Seniha'nın önderliğinde Adıyaman'da keşif gezileri düzenlemiş ve tarihler öncesine ait bir taşı ortaya çıkarmıştır. Bu taşın içine hapsolmuş, kötü savaşçı ise, yüzyıllardır kilitli kaldığı bu taştan dışarı çıkar ve Harun’un içine girer. Harun, yarattığı teknolojik orduyu dünyayı ele geçirmek üzere harekete geçirir. Şakir ve ailesi hem kayıp olan babaanne Seniha'yı bulmaya çalışacak, hem de dünyayı kötü niyetli savaşçıdan korumaya çalışacaktır.

Pigment (2024)

Yerli Gerilim Pigment filminin yönetmenliğini Metin Kuru üstlendi. Afişinde "Bir katilin kanlı izleri" açıklaması olan Pigment (2024) filmi, insan kaçakçılığına bulaştığı Fransa'dan 25 yıl sonra dönen ve tutkusu olan ressamlığa geri dönmek isteyen Ragıp'ın, pençesinde olduğu şizofreninin etkisiyle başından geçenleri konu ediyor.

C Takımı (2024)

Bora Onur'un yönettiği senaryosunu Barış Başar'ın kaleme aldığı 112 dakika süreli, Komedi türündeki C Takımı (2024) filminde, lise yıllarından beri arkadaş olan Yağmur, Murat 131, Süslü İbo, Ferdi Hoca ve Kuru Ahmet’ten oluşan C takımına eski mahalle kabadayısı hırsız Necmi de dahil olur. Ancak Necmi’yi intikam almak amacıyla gruba dahil edilen takımın planları düşündükleri gibi işlemez. Yolun sonunun nereye varacağından habersiz olan grup, kimi zaman engebeli kimi zamansa kolay geçen bu yolculukta kendilerini türlü maceraların içerisinde bulurlar.

2 yorum:

  1. En dikkatimi çeken Pigment oldu, konusu iyiymiş. Dört Kız Kardeş de güzel gibi. Farklı türlerde filmler gelmesi güzel. :)

    YanıtlaSil
  2. dört kızkardeş izlerim, madam webb çok kötü imiş :)

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön