19 Ocak 2024 Cuma

Ördeklerin Göçü Migration | Animasyon

Ördeklerin Göçü Migration | Animasyon

Amerikan yapımı olan Macera, Komedi türlerindeki 3 boyutlu Ördeklerin Göçü - Migration animasyon filminde bir ördek ailesi, aşırı korumacı babalarını hayatlarının tatiline çıkmaya ikna etmeye çalışır. Universal Stüdyoları yapımı olan animasyonun yönetmenliğini Benjamin Renner ve Guylo Homsy üstlendi.

Ördeklerin Göçü - Migration Animasyon Afiş

Ördeklerin Göçü - Migration (2023) Konusu:

Tekdüze bir yaşam süren Yeşilbaş ailesinin reisi baba Mack, ailesini güvende tutmak için New England göleti üzerinde sonsuza dek kanat çırpmaktan memnundur. Anne Page, bir şeyleri değiştirmek ve özellikle genç oğulları Dax ile yavru kızları Gwen’e tüm dünyayı göstermek ister. Göçmen bir ördek ailesinin uzak diyarların heyecanlı hikâyeleriyle göletlerine inmesinden sonra Pam, Mack’i New York üzerinden tropikal Jamaika’ya gidecekleri bir aile yolculuğuna çıkmaya ikna eder. Yeşilbaşlar kış için güneye doğru göç ederken sağlam planları kısa sürede ters gider. Tecrübeleri; ufuklarını genişletmeleri, kendilerini yeni arkadaşlara açmaları ve düşündüklerinin çok ötesini başarmaları için ilham verirken kendileri ve birbirleri hakkında hayallerindekilerin çok ötesini öğrenmelerini sağlayacaktır.

Vizyon Tarihi: 19 Ocak 2024

Diğer Adı: Migration / Yönetmen: Benjamin Renner, Guylo Homsy / Senaryo: Mike White, Benjamin Renner / Müzik: John Powell / Dağıtımcı: UIP Türkiye / Stüdyo: Universal / ABD / 2023 / Süre: 83' / Animasyon, 3D, Macera, Komedi / Derecelendirme: Genel izleyici kitlesi

1 yorum:

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön