18 Ocak 2024 Perşembe

Animal Kingdom / Macera Bilim Kurgu

Animal Kingdom / Macera Bilim Kurgu

Fransa yapımı olan Animal Kingdom, Macera, Bilim-Kurgu, Dram türlerinde ve 130 dakika sürüyor. Thomas Cailley'in yönettiği aynı zamanda ortak senaryo yazarı olduğu filmde Adèle Exarchopoulos, Romain Duris, Paul Kircher ve Tom Mercier oyuncu kadrosunda bulunuyor.

le regne animal (2023)
Animal Kingdom Macera Bilim Kurgu

Fantastik ve günümüz gerçekliğini harmanlayan Animal Kingdom filmi, Hainan Film Festivalinde oğul rolündeki Paul Kircher'e, yeni biten Palm Springs Film Festivali'nde yönetmen Thomas Cailley'e ve Sitges - Katalonya Uluslararası Film Festivali'nde özel efektlerde ödül kazandırdı. Memelilerden eklembacaklılara kadar filmde yer alan tüm hayvan türlerinin tasarımını İsviçreli çizgi romancı Frederik Peeters üstlendi.

76. Cannes Film Festivali'nde Belirli Bir Bakış programının açılışını yapan orjinal adı Le Règne Animal olan yapım Başka Sinema dağıtımıyla seyirci ile buluşacak.

Animal Kingdom - Le Règne Animal (2023) Konusu:

Bazı insanların sebebi anlaşılamayan bir nedenle mutasyona uğrayarak başka hayvan türlerine dönüşmeye başladığı bir dünyada, bir baba ile 16 yaşındaki oğlu arasında geçen şehirden vahşi ormanlara doğru uzanan bir macera.

Animal Kingdom Macera Bilim Kurgu Romain Duris ve Paul Kircher

Vizyon Tarihi: 19 Ocak 2024

Orjinal Adı: Le Règne Animal / Yönetmen: Thomas Cailley / Senaryo: Thomas Cailley, Pauline Munier / Görüntü Yönetmeni: David Cailley / Müzik: Andrea Laszlo De Simone, Sebastien Pan / Dağıtımcı: Başka Sinema / Şirket: Mars Production / Fransa, Belçika / 2023 / Süre: 130 dakika / Macera, Bilim-Kurgu, Dram / Derecelendirme: 10+

Oyuncu Kadrosu:
Romain Duris (François Marindaze)
Paul Kircher (Emile Marindaze)
Adèle Exarchopoulos (Julia Izquierdo)
Jean Boronat (Profesör EPS)
Tom Mercier (Fix)

1 yorum:

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön