11 Ocak 2024 Perşembe

3391 Kilometre | Kitap Uyarlaması

3391 Kilometre | Kitap Uyarlaması

Aşk, Dram, Gençlik türlerindeki 3391 Kilometre Kitap Uyarlaması ve film Beyza Alkoç'un kitabıyla aynı ismi taşıyor. Deniz Enyüksek'in yönettiği ve Fulya Özcan'ın senaryosunu yazdığı yapım uzak mesafe aşklara bakış atıyor.

18 yaşındaki İzmir; ismini aldığı güzide şehrimiz İzmir’de yaşayan bir genç... Bir gece aldığı bir mesajla hayatına Ege girer ve her şey bir anda değişir.

3391 Kilometre (2024)
3391 Kilometre Kitap Uyarlaması

3391 Kilometre (2024) Konusu:

Filmde, İzmir’de yaşayan İzmir’le, Normandiya yakınlarındaki Jurques adlı küçük bir Fransız kasabasında yaşayan Ege’nin aynı sokaktan geçme ihtimallerinin dahi olmadığı, asla aynı fotoğrafın içinde bile bulunamayacakları, aralarındaki 3391 kilometre uzaklığa rağmen yaşamak için emek verdikleri aşkın hikâyesi anlatılıyor.

Vizyon Tarihi: 12 Ocak 2024

Yönetmen: Deniz Enyüksek / Senaryo: Fulya Özcan / Kitap Uyarlaması: Beyza Alkoç / Görüntü Yönetmeni: Burak Baybars / Müzik: Mert Tünay / Dağıtımcı: A90 Pictures / Yapım: Böcek Films Entertainment / Türkiye / 2024 / Süre: 109' / Aşk, Dram, Gençlik / Derecelendirme: 10+

Oyuncu Kadrosu:

Derya Pınar Ak (İzmir), Ahmet Haktan Zavlak (Ege), Cavit Çetin Güner, Selin Türkmen (Buse / Yaren), Gülin İyigün, Hakan Pişkin, Ogün Kaptanoğlu, Murat Danacı, Melda Bekcan

2 yorum:

  1. Çocuklarına Ege ismini koyanı bilirim de İzmir'i koyanını ilk kez şimdi sizden okuyorum. Kitabın yazarı ilginç bir isim bulmuş.
    Filmin gençlik ve aşk türü olması gençlerin ilgisini çeker sanıyorum. :)
    Teşekkür ediyorum paylaşım için.

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön