12 Ocak 2024 Cuma

Narsistle Aşk | Just The Two of Us

Narsistle Aşk | Just The Two of Us

İlk kez Cannes Prömiyer bölümünde izleyicinin karşısına çıkan ve Film Ekimi'nde gösterilen Narsistle Aşk Just The Two of Us, Valérie Donzelli ve L'Événement / Kürtaj filminin yönetmeni Audrey Diwan tarafından sinemaya uyarlandı. Fransa yapımı olan Narsistle Aşk filminin yönetmenliğini Valérie Donzelli üstlendi. Başka Sinema dağıtımıyla gösterilecek olan Dram Gerilim türlerindeki filme Éric Reinhardt'ın aynı adlı romanı kaynaklık etti. Yönetmeni ve senaristleri kadın olan konusu itibariyle kadın sorunlarına değinen filmde başrolde oynayan Virginie Efira iki karakteri birden canlandırmış.

Narsistle Aşk 2023
Narsistle Aşk - Just The Two of Us Afiş

Narsistle Aşk - Just The Two of Us (2023) Konusu:

Blanche, Grégoire ile tanıştığında kendisi için uygun eşi bulduğunu düşünür. Tutkuyla birbirlerine bağlanırlar, aynı eve çıkar, Blanche’ın ailesinden uzağa taşınırlar; artık yeni bir hayata başlamışlardır. Ama yıllar geçtikçe Blanche kendini bu son derece sahiplenici ve tehlikeli adamın pençelerinde bulur. Grégoire’ın görünüşteki sakinliğinin altında hasta ruhlu, karanlık, her şeyi kontrol ettiğini düşünen bir canavar yatmaktadır.

Narsistle Aşk (2023)
Narsistle Aşk - Just The Two of Us

Vizyon Tarihi: 12 Ocak 2024

Diğer Adları: L'amour et les Forêts, Just The Two of Us / Yönetmen: Valérie Donzelli / Senaryo: Audrey Diwan, Valérie Donzelli / Kitap Uyarlaması: Éric Reinhardt / Görüntü Yönetmeni: Laurent Tangy / Müzik: Gabriel Yared / Dağıtımcı: Başka Sinema / Şirket: Bir Film / Fransa / 2023 / Süre: 105 / Dram, Gerilim / Derecelendirme: 16+ ⚥

Oyuncu Kadrosu:
Virginie Efira (Blanche Renard / Rose Renard)
Melvil Poupaud (Grégoire Lamoureux)
Dominique Reymond
Romane Bohringer
Virginie Ledoyen

2 yorum:

  1. Başroldeki oyuncuyu çok beğeniyorum.. ve ne zamandır vizyona girmesini beklediğim filmdi. Yaşasın :)

    YanıtlaSil
  2. hım bakayım yaa buna kürtaj ne güzel filmdi :)

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön