3 Ocak 2023 Salı

Tamiri Mümkün Konser Filmi

TAMİRİ MÜMKÜN

"Bizim kalbimizi tamir etmemiz lazım."

Alternatif rock müziğin sevilen gruplarından Mor ve Ötesi, 1995 yılından itibaren başladıkları müzik yolculuğuna verdikleri 10 yıllık arayı 2021 yılının sonunda Forsa ve Dünyaya Bedel adlı 2 tekli ve sonrasında 21 Ocak 2022 tarihinde sekizinci stüdyo albümü Sirenler'i yayınlayarak sonlandırdı. Mor ve Ötesi, 2008 yılında Eurovision Şarkı Yarışması'nda "Deli" adlı parçalarıyla Türkiye'yi temsil etmiş ve ülkemize yedincilik getirmişti. Türkiye en son Can Bonomo ile 2012 yılında Eurovision'a katılmış sonraki yıllarda ise hiç başvuru yapmamıştı.

Tamiri Mümkün Konser Filmi Poster

Grubun 28 Mayıs 2022 tarihli İnönü Stadı konseri Recep Yılmaz yönetiminde sinema filmi olarak beyazperdeye gelmeye hazırlanıyor.

Tamiri Mümkün konser filmi, 35 bin kişinin katıldığı İnönü Stadı Mor ve Ötesi grubunun konserini kaçıranlar için o geceye gitme fırsatı sunarken, geceye katılan hayranlara da o özel anları tekrar yaşatacak. Filme adını veren, fragmanda da seslendirilen Tamiri Mümkün Kalbinin şarkı sözleri ise yazının sonunda bulunuyor.

Yapımcılığını Mor ve Ötesi, Marsel Kalvo ve Armağan Lale'nin üstlendiği Tamiri Mümkün (2023) filmi CGV Mars D. aracılığı ile 13 Ocak 2023 günü sinemalarda gösterime girecek.

Vizyon Tarihi: 13 Ocak 2023

Yönetmen: Recep Yılmaz / Görüntü Yönetmeni: Sedat Taşkan / Kurgu: Recep Yılmaz, Süleyman Berk Dalyanoğlu / Dağıtımcı: CGV Mars D. / Yapım: Mars Production, RAKUN / Türkiye / 2023 / Süre: 112 dakika / tt24517988 / Konser, Müzik / Genel İzleyici Kitlesi

Mor ve Ötesi Kadrosu:
Harun Tekin
Kerem Kabadayı
Burak Güven
Kerem Özyeğen

8 yorum:

  1. hımm bunu izleriz netten :) sinema bileti 100 lira yaa olcak şey değil :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ortalama 30-65 arasında değişiyordu fiyatlar. Bu film için mi 100 lira yapmışlar? Gerçi 2023'te bilet fiyatlarına zam yapıldı mı bilmiyorum deep. Biletin yanında yol su elektrik gibi giderleri de eklersek rakam daha da yükseliyor. Fena yani. :)

      Sil
    2. istanbulda avm lerde cinemaxlarda çok filmde yazdan beri 100 lira :)

      Sil
    3. bu film için bilmiyorum yani genelde öyle :)

      Sil
    4. Geçenlerde birisi twitter'da sinema biletini paylaşmış, çocuklarıyla birlikte gitmiş. Yanlış hatırlamıyorsam ya 380 ya 490 öyle bir bedel vardı bilette. Filmin formatına göre de değişkenlik gösteriyor bilet fiyatları. Gününe göre de. Yaşa göre de. Çok kriter var ama kişi başı 100 TL gibi bir bedeli göze alıp gitmeli sinemaya. :)

      Sil
  2. Mor ve Ötesi'ni dinlemeyi çok severim, bu filmi de izlerim:)

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön