4 Ocak 2023 Çarşamba

Ammar 3: Cin Kabilesi

AMMAR 3

Ahmet Yaşar Gümüş'ün yönettiği, Alper Kıvılcım'ın senaryosunu kaleme aldığı Korku türündeki Ammar 3: Cin Kabilesi filmi Türkiye ve Azerbaycan'da vizyona girmeye hazırlanıyor. Film ülkemizde 13 Ocak 2023 günü gösterime girerken, kardeş ülke Azerbaycan'daki gösterim tarihi ise 9 Şubat 2023 olarak açıklandı. Burak Can Çelik ve Akın Gülay'ın yapımcılığını üstlendiği devam filminde büyü yaptırarak cinlerden yardım alan bir kadının başına gelenler anlatılıyor.

Ammar 3: Cin Kabilesi

Ammar Serisindeki Filmler:
Ammar 3: Cin Kabilesi (2022)
Ammar 2: Cin İstilası (2016)
Ammar: Cin Tarikatı (2014)

Ammar 3 (2022) Konusu:

Yirmi yaşındaki Zemherin, sevdiği çocuğu elde etmek için arkadaşı Şule'nin de desteğiyle büyü yapan bir kadın bulur ve Ammar cinlerinden yardım alarak büyü yaptırır. Cinler, Zemherin'e istediğini verirken herkesin hayatı içinden nasıl çıkacaklarını bilmedikleri koca bir kâbusa döner. Ölüm bile bu lanetten kaçış için çözüm değildir.

"Düğümlere büyü yapan üfürükçülerin şerrinden sabahın Rabbine sığınırım. 113. El-Felak"

Vizyon Tarihi: 13 Ocak 2023

Yönetmen: Ahmet Yaşar Gümüş / Senaryo: Alper Kıvılcım / Görüntü Yönetmeni: - / Müzik: - / Dağıtımcı: Bir Film / Yapım: B7 Medya Prodüksiyon / Türkiye / 2022 / Süre: 81 dakika / Korku / 16+

Oyuncu Kadrosu:

Naz Gedik, İzzet Çivril, Reyhan İlhan, Bilgay Arın

4 yorum:

  1. Bayadır cinlere ara vermiştik sinemada, geri geldiler sonunda demek. 🤭

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geri döndüler :)) Gece oğlan uyumayınca diğer cinli filmi de hazırlayacaktım. Neme lazım, rüyama falan girer diye vazgeçtim.:))

      Sil
  2. Ne zamandır cinli film izlemiyorum, dabbe serisi gibi güzel film olsa da baksam. :)) Bu da ilginçmiş.

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön