13 Haziran 2016 Pazartesi

Ammar 2: Cin İstilası (2016)

Ammar 2: Cin İstilası (2016)

Onlar... Çağırdıklarınız! Asla Peşinizi Bırakmayacaklar!
Yönetmenliğini Özgür Bakar'ın üstlendiği devam filmi Ammar 2: Cin İstilası (2016) 17 Haziran 2016 tarihinde vizyona giriyor. Senaryosunu Özgür Bakar ve Alper Kıvılcım'ın yazdığı yerli yapımın çekimleri Sivas'ta gerçekleştirildi. Film; Korku, Gerilim türünde.
***
'Ammar 2' filmindeki rolleri Özlem Polat, Cem Coşkun Aksakal, Balamir Emren, Buse Narcı, Ali İnan, Atilla Ate, Doue Serge, Christy Taner ve Rudy Vidal Frendo paylaşıyorlar.



Özgür Bakar'ın yönetmen koltuğunda olduğu ve daha önce çektiği tümü Korku türündeki filmleri merak edenler için kısa bir hatırlatma yapmak istiyorum: Ammar: Cin Tarikatı (2014), Azazil: Düğüm (2014), Helak: Kayıp Köy (2015), Deccal (2015) ve Ammar 2 (2016).

Ammar 2: Cin İstilası (2016) Konusu: 

Gazetecilik bölümü okuyan bir grup genç, ilk filmde ölen insanların şüpheli ölümlerini araştırmak üzere bir belgesel hazırlamaya karar verirler. Olaya karışmış gerçek insanlarla görüşüp Hollanda, Fransa, Belçika’ya kadar gidip araştırmalarını tamamladıktan sonra son olarak Sivas’ta gerçek izlere ulaşırlar. Polisin kapattığı dosyanın cinlerle bağlantılı olduğuna kesin olarak inanırlar ve dehşet verici olayları tüm gerçekliği ile kaydetmiş olurlar.
***
Ammar 2 filminin fragmanını izlediğimde bir dua ile karşılaştım. Dua, kenzul arş nazar duasıdır.
Filmi izleyecek olan Korku ve Gerilim türünü sevenlere iyi seyirler diliyorum.

8 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Cin bağlantılı olduğunu okuyunca insan bir duruyor değil mi?

      Sil
  2. Merak da ettim ama sinirlerim bozulabilir :)

    YanıtlaSil
  3. Ben izledim az da olsa korktum emeginize saglk inş yeni projeler ile karşmza ckarsnz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Filmin amacına ulaşmasına sevindim. Yazmaya ara vermiştim. Sanırım çok yakında yine buralarda olacağım. Desteğiniz için teşekkür ediyorum:)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön