24 Aralık 2022 Cumartesi

Ali Çevlik (2022)

ALİ ÇEVLİK

Mahmut Baldemir'in yönetmenliğini üstlendiği Ali Çevlik (2022), eski bir boks şampiyonunun Bingöl'den şampiyon çıkartmak için gösterdiği çabayı ve kendini bulma hikâyesini anlatıyor. Çekimleri Bingöl'de gerçekleştirilen Dram türündeki filmin başrolünü Erkan Bektaş üstleniyor.

Beyrut Yapım filmi olan Ali Çevlik 30 Aralık 2022 günü CJ ENM dağıtımıyla vizyona girecek. Filmin galası ise hem Adana'da (28.12.2022 Avşar Sineması) hem de İstanbul'da (29.12.2022 Beyoğlu Atlas Sineması) yapılacak.

Ali Çevlik (2022) Film Afişi

Ali Çevlik, Konusu:

Doğu'ya karşı önyargıları olan ve Fransa'ya gitmek için gün sayan Sinan Cevahir, hem eski bir boks şampiyonu hem de yeni bir antrenördür. Kulübün ona sağladığı imkanlarla lüks bir hayat yaşarken, başkanın aldığı kararla iki seçenek arasında kalır: Ya bu imkânlardan vazgeçecek ya da kulübün atıl olan Bingöl şubesinden bir şampiyon adayı boksör çıkaracaktır. Kader ağlarını farklı örer, şampiyonu ararken, aynı zamanda kendisini de bulur.

Vizyon Tarihi: 30 Aralık 2022

Yönetmen: Mahmut Baldemir / Senaryo: Baran Mayda, Mahmut Baldemir / Görüntü Yönetmeni: Hüseyin Uc / Dağıtımcı: CJ ENM / Yapım: Beyrut Yapım / Türkiye / 2022 / Süre: 95 dakika / Dram / PG 6+

Oyuncu Kadrosu:
Erkan Bektaş
Ulfi Dağcı
Sefa Zengin
Şevki Altunbüken
Seher Kılıç
Adnan Erdoğan
Yüksel Toksoy
Konuk Oyuncu: Cengiz Bozkurt

5 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Spor konulu çok fazla film üretilmiyor. Boks sevenlerin de ilgisini çekecektir film. Teşekkür ediyorum deep 💖

      Sil
  2. Konusu güzelmiş. Başarı hikayelerini okumayı da izlemeyi de severim. Emeğine sağlık sevgili Film gündemi. Mutlu yıllar dilerim 😊🤚🌺

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ediyorum, iyi seneler diliyorum.💖

      Sil
  3. Spor konulu filmler çoğunlukla güzel oluyor. TV ye düşünce izleriz. ✌️

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön