13 Ekim 2022 Perşembe

Shin Ultraman (2022)

Japonya yapımı Macera, Dram, Aksiyon türlerindeki Shin Ultraman, Japonya'da ortaya çıkan dev yaratıklara; kaijulara karşı verilen savaşı ve gümüş renkli Ultraman'ın ortaya çıkmasıyla yaşananları anlatıyor. Shinji Higuchi'nin yönettiği Shin Ultraman (2022), CGV Mars Dağıtım ile 14 Ekim 2022 gününden itibaren vizyona giriyor.

Shin Ultraman (2022) Poster

Shin Ultraman (2022) Konusu:

Japonya'da "S-Sınıfı Türler" olarak bilinen tanımlanamayan dev yaşam formlarının tehdidi ortaya çıkmıştır. Japon hükümet kuruluşu S-Sınıfı Tür Bastırma Protokolü (SSSP), ülkeyi koruma çabaları çerçevesinde yaklaşık beş canavarı yok etmiş fakat kısa bir süre sonra (SSSP), radyoaktif olması nedeniyle insanlık için ekstra bir tehdit oluşturan matkap tipi bir kaiju olan Gabora adlı bir düşmanla karşı karşıya kalmıştır. Bu sıralarda Dünya atmosferinin ötesinden gümüş bir dev olan Ultraman ortaya çıkar.

Vizyon Tarihi: 14 Ekim 2022

Diğer Adı: / Yönetmen: Shinji Higuchi / Senaryo: Hideaki Anno / Görüntü Yönetmeni: Osamu Ichikawa, Keizô Suzuki / Müzik: Shiro Sagisu / Dağıtım ve İthalat: CGV Mars D. / Japonya / 2022 / Süre: 112 dakika / Macera, Dram, Aksiyon / tt10737918 / 10+ 13A

Oyuncu Kadrosu:
Takumi Saitoh (Shinji Kaminaga / Ultraman rolünde)
Masami Nagasawa (Hiroko Asami)
Hidetoshi Nishijima (Kimio Tamura)
Daiki Arioka (Akihisa Taki)
Akari Hayami (Yumi Funaberi)
Tetsushi Tanaka (Tatsuhiko Munakata)

4 yorum:

  1. S Sınıfı Türler'i "Türkler" olarak okudum, bu ne diyorum :)) Neyse, konusu klasik bir bilim kurgu filmiymiş ama önemli olan filmin kendisi tabii.

    YanıtlaSil
  2. pek umutlu değilim ama bir gün izleyip sevebilirim

    YanıtlaSil
  3. ooo çok severim, japon aksiyoon :)

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön