16 Ağustos 2022 Salı

İnn-i Cin Mişna (2022)

İnn-i Cin Mişna

Ekrem Düzgünoğlu'nun yönettiği Korku türündeki İnn-i Cin Mişna (2022) filmi, bir tiyatroda müdire olan Münire'nin geçmişinden ders almayıp tekrar büyü olaylarına bulaşmasıyla yaşananları anlatıyor. Ayşegül Kaygusuz, Tolga Su, Aygül Hanalyyeva, Gülcan Özbay ve Yiğit Yengin'in önemli rollerini paylaştığı yerli filmin yapımcılığını Mert Yapım Medya üstleniyor. TME Films'in dağıttığı İnn-i Cin Mişna 19 Ağustos 2022 Cuma günü türü seven izleyicileriyle sinemalarda buluşacak.

İnn-i Cin Mişna (2022) Poster

İnn-i Cin Mişna (2022)

Gençken iş birliği yaptığı cinler tarafından ailesiyle cezalandırılmış olan Münire, yıllar sonra nefsine yeniden yenik düşer ve tekrar onlarla anlaşma yapar. Bunun için kendine müdirelik yaptığı tiyatroda kısa zamanda herkesin güvenini kazanan yeni oyuncu Samet’i seçer. Ekibin en büyüğü olan Samet'e bir kumpas hazırlayan Münire'nin yaptığı büyü yarım kalınca işler sarpa sarar. Samet’e kötü huylu bir cinin musallat olması ile işler tehlikeli bir intikam oyununa döner. Tiyatro da başlayan esrarengiz oyunun önüne geçebilecek tek bir insan vardır. O da aynı tiyatroda oyuncu olan Murat’tır. Murat küçük yaşta dedesinden el alıp iyi huylular tarafından korunmaktadır. Binada kurban edilen bedenler, büyüler ve benzeri bir sürü esrarengiz olay yaşanır. Bu oyundan kimse sıfır zararla kurtulamayacaktır.

Vizyon Tarihi: 19 Ağustos 2022

Yönetmen: Ekrem Düzgünoğlu / Senaryo: - / Görüntü Yönetmeni: Muhammed Ercan / Müzik: Ekrem Düzgünoğlu / Dağıtımcı: TME Films / Yapım: Mert Yapım Medya / Türkiye / 2022 / Süre: 72 dakika / Korku / 13+

Oyuncu Kadrosu:

Tolga Su, Ayşegül Kaygusuz, Gülcan Özbay, Yiğit Yengin, Aygül Hanalyyeva, Ceyhun Demirkollu, Ecem Koyunlu, Tuğba Aydın

4 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Tiyatronun mekan seçildiği bir korku filmine ilk kez rastlıyorum deep. Filmde, tiyatronun koltuklarında olayları izleyen birilerinin olduğu bölümler olduğunu hayal ettim. Koltuklara mıhlanmış seyircileri izleyen sinema seyircileri de koltuklarına mıhlanmış ve sağdan soldan cinler gelir mi diye kaçamak bakışlarla kontrol ederken korku içinde perdeye bakarlar... Gitsek mi ki Mişna'ya :)

      Sil
  2. Vallahi cinli film sevenler bile bu sene yıldı bence. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Düşük bütçeyle çekilen filmler böyle giderse izleyiciyi yıldırıp sinemadan kaçıracak diye korkuyorum...
      Çok teşekkürler :)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön