3 Temmuz 2022 Pazar

MA-ŞER (2022)

Büyü konulu MA-ŞER (2022) filminin yönetmen koltuğunda Uğur Kaplan oturuyor. Korku türündeki yerli yapımın başrollerini ise Hazal Özbal, Ezgi İrem Mutlu ve Doğukan Oltulu paylaşıyor. Filmin kahramanı olan Hande büyü işlerini hafife alıp kendi üzerinde uygulayınca başına gelmeyen kalmıyor. Kafa İşler yapımı olan Ma-Şer, 12 Ağustos 2022 günü sinemalara gelecek.

MA-ŞER (2022) Poster

MA-ŞER (2022) Konusu:

Üniversitede okuyan Hande, sosyal antropolojinin tartışma konularından biri olan, "büyü" meselesi üzerine bir tez yazacaktır. Bu tezi farklı kılan nokta ise, işi uygulamaya koyacak olmasıdır. Hande bunun için, sahaftan çaldığı antika bir büyü kitabını kullanır ve kendisine büyü yaptırmak için üç arkadaşını ikna eder. Ancak işler tahmin ettiği gibi gitmez.

Fragman

Vizyon Tarihi: 12 Ağustos 2022

Yönetmen: Uğur Kaplan / Senaryo: Ece Boran, Deniz Özkan Yavaşoğulları / Görüntü Yönetmeni: Özgür Çam / Müzik: Murat Haznedaroğlu / Dağıtımcı: CJ ENM / Yapım: Kafa İşler / Türkiye / 2022 / Süre: 90 dakika / Korku / 16+

Oyuncu Kadrosu:

Hazal Özbal, Ezgi İrem Mutlu, Doğukan Oltulu, Levent Kahraman, Zeynep Turpçu, Aziz Çapraz, Murat Ercanlı

4 yorum:

  1. büyüler bu da korkunç konu da film herhalde komiktir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Film ekibindeki Uğur Kaplan, Özgür Çam, Murat Haznedaroğlu deneyimli isimler. Sık sık rastlıyorum bu isimlere. Filmin giriş bölümünde hafif, esprisi bölümler var mıdır, finali sağlam mıdır bilmiyorum ama dediğim gibi ekip sağlam :)

      Sil
  2. Çok da ilgi çekici gelmedim. Türk sineması kısır döngüye falan mı girdi ne?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. MA-ŞER filmiyle ilgili duyumlarım iyi yönde. Son zamanlarda vizyona giren yerli korku filmleri arasında özenli çalışılmış, eli yüzü düzgün sayılanlar arasında bulunuyor. Öğrenir öğrenmez yazdım :)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön